A. Navalnas vėl perkeltas į vienutę | KaunoDiena.lt

A. NAVALNAS VĖL PERKELTAS Į VIENUTĘ

Kalinamas Kremliaus kritikas Aleksejus Navalnas pranešė, kad vėl buvo perkeltas į vienutę.

Pasak A. Navalno, jam tokia bausmė skirta, nes jis prižiūrėtojų akivaizdoje tris sekundes nepalaikė savo rankų už nugaros. „Tokius nurodymus akivaizdžiai davė Maskva“, – pareiškė A. Navalnas. Jo teigimu, tokia bausmė yra perdėta net ir pagal visus Rusijos kalėjimų standartus.

Pataisos kolonijos, kurioje kalinamas A. Navalnas, valdžią neseniai suerzino ir tai, kad opozicionierius joje bandė įkurti profsąjungą.

Kremliaus kritikas teigė, kad praėjusią savaitę jam teko dar tris dienas praleisti vienutėje, šįkart – dėl kelių neužsagstytų drabužių sagų.

„Štai aš ir vėl tūnau savo pragaro spintoje, turėdamas puodelį ir knygą. Žinoma, čia visai nuobodu. Manau, kad man reikėtų išmokti medituoti“, – rašoma A. Navalno „Twitter“ paskyroje.

A. Navalnas šiuo metu atlieka laisvės atėmimo bausmę, kuri jam skirta pagal kaltinimus sukčiavimu. Nepaisant to, plačiai manoma, kad tai tebuvo bandymas nutildyti bene garsiausiai pasisakantį Kremliaus kritiką. Jis kalinamas Melechovo pataisos kolonijoje, kuri yra už maždaug 260 km į šiaurės rytus nuo Maskvos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kas Man pasakys ?

Kam rupi tas navalnas ? Jis savo šalies išdavykas, toks koki pas mus skaito Palecki. Paleckis paliginus su navalnu yra Angelas...

Anonimas

Kas tam suskiui leidžia naudotis kompiuteriu ? Ne kalejimas, o kurortas kažkoks....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS