Nei juoktis, nei verkti: politiniai plakatai sukėlė ažiotažą | KaunoDiena.lt

NEI JUOKTIS, NEI VERKTI: POLITINIAI PLAKATAI SUKĖLĖ AŽIOTAŽĄ

  • 4

Politika neapsieina be kuriozų, juolab rinkimai. Vieno kandidato į merus plakatai kažkodėl iškabinti mieste, kuris mero nė nerenka.

Rinkimų plakatai it meilės šauksmas rinkėjams: „Balsuokite už mane!“ Bet kaip balsuoti, jei meras ne tas?

Dirkas Antkowiakas yra krikščionių demokratų meras, siekiantis būti perrinktas Frydberge, Heseno žemėje.

O trys didžiuliai rinkimų plakatai kažkodėl puošia Noištato miestą, kuris savąjį merą turi ir kiti rinkimai čia vyks tik 2025 metais.

„Pagalvojau, ar tai pokštas? Kaip galima supainioti du miestus - Noištatą ir Frydbergą“, – kalbėjo Noištato meras Thomas Groll.

Miestai net skamba skirtingai ir vienas nuo kito nutolę 80 kilometrų. Tad, kas lėmė, kad plakatai iškabinti, sutrikęs ir pats kandidatas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Buvau informuotas, kad dėl pristatymo klaidos neteisingi plakatai buvo priklijuoti kitoje vietoje. Juos kabinau ne aš ir ne mano komanda“, – teigė Frydbergo meras Dirkas Antkowiakas.

Dabartinis Noištato meras, taip pat krikščionis demokratas, keistis miestais neketina, tikisi būti perrinktas meru 2025 metais.

O ši rinkiminė kampanija netinkamoje vietoje, bet tinkamu laiku.

Galų gale, plakatų kitame mieste istorija plačiai apskriejo Vokietijos žiniasklaidą, tad dviguba reklama ir galbūt atneš pergalę jo tikrajame mieste.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kaunas

Koks kieno reikalas kas dedasi kitoje valstybėje...

Niekas

Nekareus už politikų namus tikrai

tai

skestanciu politparazitu vienintelis /siaudas/ kas graudziai juokinga p p formate ploksciazemiu ekrane kur uz horizonto nepasislepsi ir nepaslepsi nuo /avinu/ kurie virsta mastanciais ir kai ju bus dauguma nepades jokios tvoros nei sunys nes ir tie gelbedami savo kaili nuo isiutusiu avinu ragu pakeis kaili ka ir matome sio pagreitinto laiko atkarpoje =0
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS