Norvegijos princesė susižadėjo su šamanu ir įžymybių guru iš JAV | KaunoDiena.lt

NORVEGIJOS PRINCESĖ SUSIŽADĖJO SU ŠAMANU IR ĮŽYMYBIŲ GURU IŠ JAV

Norvegijos karališkieji rūmai antradienį paskelbė, kad princesė Martha Louise (Marta Luisė) susižadėjo su savo partneriu amerikiečiu Dureku Verrettu (Diureku Veretu), vadinančiu save šamanu ir tokių įžymybių kaip aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) guru.

50-metė Martha Louise, ketvirtas žmogus eilėje į sostą po brolio princo Haakono (Hokono) ir jo vaikų, yra atsisakiusi daugumos savo oficialių titulų ir pareigų, kad galėtų atsidėti privačiai veiklai.

„Jo Didenybė karalius ir Jos Didenybė karalienė nusiuntė nuoširdžiausius sveikinimus ir linki jiems sėkmės ateityje“, – sakoma karališkųjų rūmų pareiškime.

Martha Louise turi tris dukteris iš ankstesnės santuokos su norvegų rašytoju Ari Behnu (Ariu Benu), nusižudžiusiu 2019 metų gruodį. Pora išsiskyrė 2016-aisiais.

2019-aisiais princesė patvirtino savo santykius su 47 metų D. Verrettu, dar vadinamu šamanu Dureku.

Martha Louise yra „alternatyvių gydymo metodų“ entuziastė ir Skandinavijoje turi ekscentriškos asmenybės įvaizdį. Ji teigia bendraujanti su angelais ir rengia atitinkamus kursus, rašo knygas.

Kalifornijoje gyvenantis D. Verrettas socialinėje žiniasklaidoje patvirtino sužadėtuves.

„Ji pasakė TAIP!“ – instagrame parašė jis.

Norvegijos žiniasklaida narstydavo poros santykius, o princesė buvo kritikuojama už verslo ir karališkosios šeimos reikalų suplakimą jai reklamuojant paskaitų turą „Princesė ir Šamanas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

laisves partija

Kiekviena lietuviska kur,v,a partempusi negra i Lietuva gaus premija.

.

Visiems sakau vilkas miske meskos nedulkina.

LAPE SIAURINE

sulauke savo princo ant balto arklio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS