Pasiligojęs A. Lukašenka pareiškė, kad greitai nemirs ir visiems dar ilgai reikės su juo kankintis | KaunoDiena.lt

PASILIGOJĘS A. LUKAŠENKA PAREIŠKĖ, KAD GREITAI NEMIRS IR VISIEMS DAR ILGAI REIKĖS SU JUO KANKINTIS

  • 41

Vėl pasirodė pranešimų apie pablogėjusią Baltarusijos diktatoriaus Aliaksandro Lukašenkos sveikatą, praneša LNK.

Baltarusijos opozicionierius Valerijus Capkala socialiniuose tinkluose pranešė, kad po susitikimo su Vladimiru Putinu, A. Lukašenka paguldytas į ligoninę Maskvoje kritinės būklės.

Pasak opozicionieriaus organizuotomis Baltarusijos diktatoriaus gelbėjimo priemonėmis buvo siekiama užkirsti kelią spėlionėms apie galimą Kremliaus dalyvavimą jį apnuodijant.

V. Capkala teigė, kad A. Lukašenkos buvimą Rusijos prezidento administracijos centrinėje klinikinėje ligoninėje bandoma paaiškinti medicinine apžiūra.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Apie suprastėjusią A. Lukašenkos sveikatą imta kalbėti per gegužės 9-osios paradą Maskvoje. Tuomet diktatorius sunkiai judėjo, vėliau nepasirodė susitikime su V. Putinu.

Po kelių dienų A. Lukašenka padarė pareiškimą apie savo ligą – esą sirgo Adeno virusu. Tačiau dėl dažnų kelionių neturėjo galimybės gydytis. A. Lukašenka tada ragino visus nusiraminti, pasakė, kad greitai nemirs ir kad visiems dar ilgai reikės su juo kankintis.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

Anonimas

Tas Capkala yra didysis daktaras, nuotoliniu būdu ištiria sveikatą ir nustato diagnozę. Kreipkitės visi į tą durnių, gal nereikės ir vaistų už du milijonus pirkti, kaip Milanai. Žodžiu, toks pat glušas, kaip ir ta kucharka. Kašpirovskis- 2.

ropsis

Batka turbut užvalgė lietuviškų dešrelių, kurios išėjo iš galiojimo prieš 8 metus. Taigi vos nemirė. Nepratę tie balbarusiai prie tokio pašvinkusio maisto, nes ne kapitalistai, o kolchoznikai- valgo tai ką užaugina- šviežią mėsytę ir daržoves ir pieną ne iš miltelių geria, o iš karvytės.. O mes va valgom atliekas jau 20 metų ir nieko- gyvi esam. Ir net mūsų Tata gyvas. Bet Tatai turbūt viską veža iš Balbarusijos- šviežut šviežutėlius.

tai

TAI lietuviai surijo 60 tonų pašvinkusių amerikietiškų dešrelių kurių galiojimo terminas baigėsi praėjusiame amžiuje ir nieko- skonis visai kaip šeimininko...pripratę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS