Karališkosios šeimos bėdos nesibaigia: jei melavo, princas Harry gali būti deportuotas iš JAV | KaunoDiena.lt

KARALIŠKOSIOS ŠEIMOS BĖDOS NESIBAIGIA: JEI MELAVO, PRINCAS HARRY GALI BŪTI DEPORTUOTAS IŠ JAV

  • 3

Karališkosios šeimos bėdos nesibaigia – šįkart į žiniasklaidos akiratį papuolė princas Harry. Nuo šeimos atsiskyręs, karališkųjų titulų atsisakęs ir JAV su amerikiete žmona Meghan Markle gyvenimą kuriantis Harry gali būti deportuotas atgal į Jungtinę Karalystę. Taip gali nutikti, jei pasitvirtins įtarimai, kad princas yra vartojęs kvaišalus ir apie tai melavo prašydamas vizos.

Remiantis portalo Delfi.lt pateikiama informacija, buvęs JAV prezidentas ir rudenį vėl šio posto sieksiantis Donaldas Trumpas pareiškė, kad princui Harry galioja tokios pačios taisyklės, kaip ir kitiems, norintiems kurti gyvenimą JAV.

„Palaukime ir pamatysime, ar kažkas žinoma apie narkotikus. Jeigu jis apsimelavo – teks imtis reikiamų veiksmų“, – žiniasklaidai sakė D. Trumpas.

Konkrečiai, kokių veiksmų būtų imtasi D. Trumpas neatsakė, tačiau neatmetė galimybės, kad princui būtų negalima likti JAV.

Klausimas dėl princo Harry galimybės gyventi JAV kilo dėl to, kad tam tikrais sumetimais grindžiantys savo vizos prašymą žmonės privalo atskleisti, ar yra vartoję narkotines medžiagas. Jei tokią vizą gauti norintis žmogus prisipažįsta, jog yra vartojęs narkotikus, jam teisė gyventi JAV gali būti nesuteikta.

Praėjusių metų pradžioje išleidęs skandalingą ir atvirą autobiografiją, princas Harry prisipažino, kad yra vartojęs narkotinių medžiagų ir eksperimentavęs su įvairiais kvaišalais. Tarp jų – kokainas, haliuciogenai, marihuana.

Remiantis Delfi.lt duomenimis, kol kas nėra aišku, ar tokią informaciją jis pateikė prašydamas vizos ir leidimo gyventi JAV.

Kovo pradžioje JAV federalinis teismas nusprendė, kad Valstybės saugumo departamentas privalo pateikti Harry vizos dokumentus teismo įvertinimui. Teismas spręs, ar dokumentus būtų galima paviešinti. Prieš kelias dienas JAV Valstybės saugumo departamentas pateikė prašymą gauti daugiau laiko reikiamiems dokumentais surasti.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pi,de.ru meniu

Ryzas sobaka ant kebabu

tai mūsų visokios morganos

Negaus jav vizos? Šiaip tai juokingas reikalavimas, nes jav turbūt 80% gyventojų yra vartoję.

Rūtenis

Petras I savo įsakymu buvo uždraudęs ryžus imti į laivo įgulas, nes jau net tuomet žinojo, kad kur ryžas, ten melavimas, faktų iškraipymas, suirutė kolektyve.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS