Po pranešimo apie sunkią ligą R. Kadyrovas pademonstravo savo sportinę formą | KaunoDiena.lt

PO PRANEŠIMO APIE SUNKIĄ LIGĄ R. KADYROVAS PADEMONSTRAVO SAVO SPORTINĘ FORMĄ

  • 22

Žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams apie Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo sunkią ligą, Kremliui ištikimas politikas pasidalijo treniruočių vaizdo įrašais, kuriuose demonstravo savo fizinį pasirengimą.

Naujienų portalas „Novaja Gazeta. Europa“ pirmadienį pranešė, kad 47-erių R. Kadyrovui diagnozuota ūmi kasos nekrozė.

Praėjus kelioms valandoms po publikacijos, R. Kadyrovo telegramo kanalas pasidalijo 4 minučių trukmės vaizdo įrašu, kuriame jis esą užfiksuotas per Čečėnijos vyriausybės posėdį. R. Kadyrovas įraše, atrodo, nejudėdamas sėdi prie stalo, kalba lėtai ir sunkiai.

Kaip rašo „The Moscow Times“, vidurnaktį kitame vaizdo įraše, šįkart pasidalintame Rusijos socialiniame tinkle „Vkontakte“, buvo matyti, kaip jis treniruojasi sporto salėje.

„Įtempta diena baigėsi mankšta ir pozityvumu. Atminkite, kad rūpinimasis savo sveikata yra investicija į jūsų ateitį“, – rašė R. Kadyrovas.

1,5 minutės trukmės filmuotoje medžiagoje rodoma, kaip R. Kadyrovas daro tempimo pratimus, kilnoja svorius ir demonstruoja imtynių judesius.

Pareigūnai, kaip ir ankstesniuose R. Kadyrovo vaizdo įrašuose, nekomentavo „Novaya Gazeta. Europa“ ataskaitos, o jos detalių negalima nepriklausomai patikrinti.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

nu

eina jis nx

išvada

Alio grupė propaganda LT ? Apsispręskite kuo kas serga ir kelintą kartą numirė.

Kadyrovas serga

Jam pernai Maskvoje pakartotinai persodino inkstą. Bet žurnalistams rodė lovoje gulintį jo giminaitį, atseit tai jis serga, nors anas buvo inksto donoras. Su persodintu inkstu gali gyventi ilgai, bet tą inkstą reikia labai saugoti. Nepanašu, kad Kadyrovo charakteris jam tai leidžia. Be to ir imunitetą slopinančius vaistus reikia stropiai vartoti. O dėl Putino tai patys rusai net rinkimų metu juokėsi, kad tikrasis šaldytuve guli. Tokia diktatorių dalia, kad jų pavaldiniai vieni labai laukia, kiti, artimiausi, labai bijo jų mirties. Todėl ir gandai sklinda. Bet nė vieno nėra nemirtingo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS