Princas Harry ir Meghan privačioje ceremonijoje pakrikštijo sūnų Archie | KaunoDiena.lt

PRINCAS HARRY IR MEGHAN PRIVAČIOJE CEREMONIJOJE PAKRIKŠTIJO SŪNŲ ARCHIE

  • 4

Gegužės pradžioje gimęs princo Harry (Hario) ir Meghan (Megan) pirmagimis Archie (Arčis) šeštadienį buvo pakrikštytas Vindzoro pilies koplyčioje per privačią ceremoniją, kurioje dalyvavo tik artimiausi poros žmonės.

Kūdikis – septintasis žmogus eilėje į britų sostą – buvo aprengtas karališkojo krikšto drabužėlio, 1841 metais pasiūto karalienės Victorios (Viktorijos) dukters krikštynoms, kopija, su kuria karališkieji kūdikiai krikštijami pastaruosius 11 metų.

Kenterberio arkivyskupas Justinas Welby (Džastinas Velbis) dviejų mėnesių Archie pagal tradiciją pakrikštijo Jordano upės vandeniu, pasinaudojęs sidabrine Lelijų krikštykla – karališkosios šeimos relikvija.

Sasekso kunigaikščiai savo paskyrose socialiniuose tinkluose paskelbė dvi nuotraukas, kuriose pirmą kartą matyti visas jų sūnelio veidukas.

Vienoje šių nuotraukų porą ir kūdikį supa artimiausi giminaičiai, o kitoje Harry ir Meghan laiko sūnų ant rankų.

Nuotraukas padarė mados fotografas Chrisas Allertonas (Krisas Alertonas), kuris pernai taip pat fotografavo Harry ir Meghan vestuves.

Šeimos nuotraukai drauge pozavo Meghan motina Doria Ragland (Dorija Ragland), Harry brolis Williamas (Viljamas) su žmona Kate (Keit), princų tėvas Charlesas (Čarlzas) su žmona Camilla (Kamila) ir velionės Harry ir Williamo motinos, Velso princesės Dianos seserys.

Archie krikštatėvių vardų Harry ir Meghan nepaskelbė.

GALERIJA

  • Princas Harry ir Meghan privačioje ceremonijoje pakrikštijo sūnų Archie
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

To “gal”

Istikruju daug idomiau zinoti vietines naujienas negu kokio anglu silpnaprocio ir buvusios porno aktoriukes sunaus krikstynas.

Nelabai

kokie tarpusavio reikalai, jei karalienė atsisakė būti krikštynose remdamasi suplanuotu vizitu(lygtai jie negalėjo suderinti datą).Reik manyt kaip sunku kiekvieną kartą didžiajai, iki šiol gryno kraujo karalių dinastijos atstovei matyti kaip išsigimsta jos Britanijos monarchija.Su princu Hariu - visiškai..Diana irgi verkia Anapilyje..

gal

geriau parasykit kaip gija jurbarko mergaite to brudo suluosinta ir ka daro /teisesauga pazabodama niekseli ir paskelbti asmenybes tevu nes tai svarbiausios zinios o ne kokie tai svetimi monarchai kuru turetu nebuti....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS