Princo Williamo ir Catherine namuose – ypatinga šventė | KaunoDiena.lt

PRINCO WILLIAMO IR CATHERINE NAMUOSE – YPATINGA ŠVENTĖ

  • 1

Princo Williamo ir Catherine Middleton namuose – džiugi šventė. 2011-ųjų balandžio 29 d. Westminsterio vienuolyne pora vienas kitam ištarė meilės priesaikas ir šiandien švenčia jau dešimtąsias vestuvių metines.

Minėdami džiugią dieną, Kensingtono rūmai pasidalijo naujomis, vos prieš keletą dienų darytomis princo Williamo ir C. Middleton nuotraukomis. Šeima atrodo įsimylėjusi ir laiminga kaip niekad!

Kaip ir įprasta, Kembridžo kunigaikščių šeimos nuotraukose nefigūruoja jokia perdėta prabanga. Catherine vilki 195 svarus sterlingų kainuojančią „Ghost“ suknelę, Williamas – marškinius ir megztuką, džinsus. Jiedu ne kartą pabrėžė, kad nors ir priklauso karališkajai šeimai ir yra būsimieji sosto paveldėtojai, savo vertybes kuria labai žemišku pagrindu.

Būtent tai jie stengiasi įskiepyti ir per santuoką susilauktoms trims atžaloms – princui George'ui, princesei Charlotte ir jaunėliui princui Louisui.

Scanpix nuotr.

Pagrindinis nuotraukos akcentas – ypatingas sužadėtuvių žiedas, kurį princas Williamas paveldėjo iš mamos princesės Dianos. Būtent dėl šio sužadėtuvių žiedo iš proto kraustėsi milijonai JK moterų, lygiai tiek pat kartų jis buvo kopijuotas net ir „high street“ parduotuvių.

Naujienų portalas Anglija.today primena, kad Williamo ir Catherine vestuvės buvo pramintos pasakiškomis ir kainavo nei daug, nei mažai – apie 30 milijonų svarų sterlingų.

Įspūdingą nuotakos suknelę kūrė „Alexander McQueen“ mados namai, ji tuo metu kainavo apie 250 000 svarų sterlingų.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/princo-williamo-ir-catherine-namuose--ypatinga-svente

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Liudvika

Tai nuostabi šeima ir juos gerbiu.Linkiu kuo geriausio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS