PSO patvirtino Kinijos „Sinopharm“ vakciną nuo COVID-19 | KaunoDiena.lt

PSO PATVIRTINO KINIJOS „SINOPHARM“ VAKCINĄ NUO COVID-19

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) penktadienį Kinijos „Sinopharm“ vakcinai nuo COVID-19 suteikė skubaus naudojimo patvirtinimą – tai pirmoji Kinijos vakcina, kuriai PSO uždegė žalią šviesą.

„Šiandien popietę PSO išdavė skubaus naudojimo patvirtinimą „Sinopharm“ Pekino vakcinai nuo COVID-19. Tai jau šeštoji vakcina nuo COVID-19, sulaukusi PSO saugumo, efektyvumo ir kokybės patvirtinimo“, – spaudos konferencijos metu teigė Jungtinių Tautų (JT) sveikatos agentūros generalinis direktorius Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

By...Rka CEO

Bus daugiau Mee Meeee "avinu" su aukštuoju mokslu kuris daba šudo veertes :-)))) Geriausia vakcina NOVVYČIOK savanaudziams, kurie savo subines gelbeja, bet ne Pasauly

Vero

Kažinkada kinai yra isradę dauggsrų irnaudingų daiktų. Gal ir jų vakcina galėtu būt nebloga. Ta, kurią tikrino PSO. Bet ką jie vėliau atsiųs europiečiams, tai cia klausimas. Netikiu kinais nė per nagojuodyma, gali ir kokiusnuodus atsiųsti, juk niekas kiekvieno buteliuko netikrins. Kaip ir rusu "vakcinas", kurias grąžino Slovakija, nes buvo brokuoto. Juk rasė, kad net 13 mln rusiškų vakcinu yra netinkamos. Nors as tai apskritai vakcinomis, padarytomis stachanovietisku būdu, netikiu, matau, kaip kankinasi mano pasiskiepiję pažįstamos, viena jau guli mirties patale, po skiepo "paskendo" plaučiai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS