Rusijoje pareikšti kaltinimai dviem paaugliams dėl sabotažo prieš geležinkelį | KaunoDiena.lt

RUSIJOJE PAREIKŠTI KALTINIMAI DVIEM PAAUGLIAMS DĖL SABOTAŽO PRIEŠ GELEŽINKELĮ

  • 3

Rusijoje pareikšti kaltinimai dviem paaugliams, kurie Maskvoje padegė bėgių įrangos dėžę, dėl sabotažo prieš geležinkelį, antradienį pranešė rusų tyrėjai.

Vykdant sabotažą svarbų vaidmenį atliko Ukrainos rėmėjas, tvirtina jie.

Šis incidentas yra naujausias iš virtinės įtartinų gaisrų ir incidentų, susijusių su Rusijoje nuo bėgių nuvažiavusiais traukiniais, dėl kurių Maskva kaltina Kyjivą ir jo rėmėjus.

„Du įtariamieji buvo identifikuoti ir sulaikyti savo namuose Dolgoprudne netoli Maskvos. Paaiškėjo, kad jie yra septyniolikmečiai paaugliai“, – naujienų agentūrai TASS pranešė policija.

Pasak tyrėjų, Ukrainos šalininkas internetu susisiekęs su vienu iš paauglių ir įtikinęs jį įvykdyti išpuolį už 150 JAV dolerių (138 eurų) atlygį.

Tada įtariamasis paprašęs draugo pagalbos ir abu nuvykę į Marko stotį šiauriniame Maskvos priemiestyje, kur padegę dėžę.

Įtariamieji buvo sulaikyti dėl kaltinimų sabotažu, už kurį, priklausomai nuo nusikaltimo sunkumo, gresia maksimali 20 metų laisvės atėmimo bausmė.

Kyjivas, kuris paprastai neprisiima atsakomybės, dažnai sveikina išpuolius prieš Rusijos geležinkelių linijas, kurias, jo teigimu, Maskva naudoja savo kariams ir degalams karui gabenti.

Praėjusį mėnesį Rusija sulaikė vieną baltarusį, įtariamą palikus sprogmenų dviejuose krovininiuose traukiniuose geležinkelio linijoje Sibire, netoli sienos su Kinija ir dėl to apkaltino Ukrainą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vatnykas tipiškas

Teisti gal ir nebūtina, bet po 20 kirčių nagaika per pliką subinę tokiems labai praverstų.

Anonimas

Tuos pacanus reikia pavaryti ant organu kol dar nesugadino kunu narkotikais ar alkocholiu.

chutin puilo

Ar dar ilgai Lietuva laikys rpzzišką geležinkelio vėžę?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS