Rusijos užsienio reikalų ministerija pasišaipė iš programišių skandalo | KaunoDiena.lt

RUSIJOS UŽSIENIO REIKALŲ MINISTERIJA PASIŠAIPĖ IŠ PROGRAMIŠIŲ SKANDALO

  • 3

Reikia, kad kas nors įsikištų į rinkimus? Rusijos užsienio reikalų ministerija siūlo savo pagalbą – arba bent jau taip pokštauja balandžio 1-ąją.

Šeštadienį ministerija savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė tariamos atnaujintos Rusijos ambasadų automatinės telefono atsakiklio žinutės garso įrašą.

„Kad užsakytumėte Rusijos diplomato skambutį jūsų politiniam oponentui spauskite vienetą“, – sakoma įraše anglų ir rusų kalbomis. Toliau siūloma paspausti dvejetą, jei norima „pasinaudoti Rusijos programišių paslaugomis“, o trejetą – norint „paprašyti įsikišti į rinkimus“.

Vienas budintis ministerijos pareigūnas, kuris negalėjo prisistatyti, patvirtino naujienų agentūrai „The Associated Press“, kad tas pranešimas tebuvo balandžio 1-osios pokštas.

Tuo tarpu Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį kategoriškai paneigė, kad Maskva kišosi į JAV prezidento rinkimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

o kas iš debilų nesijuokia

...

Na, jų programišiai LABAI stengias mums primest tą 'elektroninį balsavimą', jau tuomet net ir VAI'gauskas bus nebereikalingas.

Am

Turi humora.cia ne musu sveikai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS