„Ryanair“ dėl koronaviruso apribojimų atšaukia daugiau skrydžių žiemą | KaunoDiena.lt

„RYANAIR“ DĖL KORONAVIRUSO APRIBOJIMŲ ATŠAUKIA DAUGIAU SKRYDŽIŲ ŽIEMĄ

Airijos pigių skrydžių oro linijų bendrovė paskelbė dėl koronaviruso apribojimų daugelyje Europos šalių atšaukusi dar daugiau skrydžių šią žiemą ir uždariusi bazes Korke ir Šanone Airijoje bei Prancūzijos mieste Tulūzoje.

Oro linijų bendrovė paskelbė planuojanti sumažinti lapkričio–kovo mėnesių skrydžių skaičių sumažinti 60 proc., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Anksčiau planuotas tik 40 proc. siekiantis sumažinimas.

„Dėl ES šalių vyriausybių įvestų apribojimų, gerokai sumažintas skrydžių iš ir į Vidurio Europą, Jungtinę Karalystę, Airiją, Austriją, Belgiją ir Portugaliją skaičius. Skrydžių rezervacijos šiek tiek sumažėjo spalį, tačiau didžiausias mažėjimas matoma lapkritį ir gruodį“, – teigė „Ryanair“.

„Ryanair“ generalinis direktorius Michaelas O'Leary'is tvirtino, kad oro linijų bendrovė šiuo metu siekia sumažinti darbuotojų atleidimų mastą.

„Mūsų tikslas yra šiuo metu yra išlaikyti kuo daugiau skrydžių, kad mūsų orlaiviai, pilotai ir skrydžio palydovai turėtų darbo“, – sakė jis.

„Neišvengiama, kad daugelyje bazių šią žiemą imsimės neapmokamų atostogų ir darbo pasidalijimo, tačiau tai yra geresnis trumpalaikis sprendimas nei masinis darbuotojų atleidimas“, – teigė M. O'Leary'is.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

gali ir nutraukti,maziau coronos parves CIA !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS