Sekmadienio vidudienį vėl bus meldžiamasi Šv. Petro aikštėje | KaunoDiena.lt

SEKMADIENIO VIDUDIENĮ VĖL BUS MELDŽIAMASI ŠV. PETRO AIKŠTĖJE

Pradėjus švelninti dėl antrosios pandemijos bangos įvestus suvaržymus, nuo vasario 7-osios maldininkai galės Šv. Petro aikštėje dalyvauti sekmadienio vidudienio „Viešpaties Angelo“ maldoje, kuriai popiežius vadovaus pasirodęs Vatikano rūmų lange, skelbia Vatikano radijas.

Paskutinį kartą popiežius Pranciškus „Viešpaties Angelo“ maldai aikštėje vadovavo gruodžio 20 d. Nuo tada, laikantis dėl pandemijos įvestų apribojimų, popiežiaus vadovaujama malda buvo transliuojama iš Vatikano rūmų bibliotekos.

 

GALERIJA

  • Vatikano Šv. Petro bazilika
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

o

svenciausia religija buvo lietuviu gamtai kuria sukure Dievas ir to uzteko 1 kito pagarbai ir meilei';

jau

visi pamateme /sventuma/ veidmainiu kurie vyduramziais sadistikai degino ligonius jie buvo ir yra patys ligoniai ir nebezino kaip toliau mulkint zmones kurie budami Kristaus pasekejai patys pamate ir suprato /nevisi/ kas uz sios /sventumo/ sirmos slepiasi kai pats velnias jau neslepia kas esas ir ko nori ir siandien tas sventas kuris nelinki ir nedaro blogo artymam ir turi Dieva savo sirdyje netusciazodziaudamas vien terminai inkvizicija indulgencijos celibatas kapelionas leidzia susimastyti kokios jegos isnaudojo zmonija per 2tm kai pas provoslavus to viso nebuvo tai duoda peno pamastymui kuri religija tarnavo Dievui ir zmonems?;;;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS