Šimtai žmonių per protestą Maskvoje reikalavo V. Putino atsistatydinimo | KaunoDiena.lt

ŠIMTAI ŽMONIŲ PER PROTESTĄ MASKVOJE REIKALAVO V. PUTINO ATSISTATYDINIMO

Po parlamento rinkimų Rusijoje, kuriuos lydėjo kaltinimai klastojimu, Maskvoje kilo protestai. Puškino aikštėje sostinės centre pirmadienio vakarą apie 300 žmonių taikiai protestavo, reikalaudami prezidento Vladimiro Putino atsistatydinimo, pranešė radijo stotis „Echo Moskvy“.

Protestuotojai atsiliepė į atitinkamą komunistų raginimą – šie mano, kad per Valstybės Dūmos rinkimus iš jų buvo atimti balsai ir dėl to sukvietė žmones į mitingą.

Vaizdo įrašuose, kuriuos išplatino žinių kanalas „Telegram“, buvo matyti didelė žmonių minia, susirinkusi nepaisant prasto oro.  Žmonės skandavo „Rusija be Putino“ ir „Mes neatleisime“. Pranešimų apie sulaikymus nebuvo. Maskvos valdžia dėl pandemijos kategoriškai atmeta gatvių protestus.

Suskaičiavus beveik visus balsus, Kremliaus partija „Vieningoji Rusija“, Rinkimų komisijos duomenimis, gavo 49,8 proc. balsų. Komunistai sulaukė 18,9 proc. rinkėjų pasitikėjimo. Per rinkimus prieš penkerius metus jie buvo laimėję 13,35 proc. balsų.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Jo.

Mūsų smulkiu niekšeliu valdoma purvasklaida net necypteli apie toki fakta kad antroji partija surinkus daugiausia balsu per ka tik įvykusius rinkimus Rusijoje yra komunistų partija. Koks prawalas muūsu sudpatriočiams jau seniai uždraudusiems bet kokia info apie komunistus Lietuvoje. Negal ne tik sakyt kad prie komunistu buvo geriau bet net naudot bet kokia simboliką, informaciją, viešai šnekėt apie juos.Nu krc. Ir va - putinistai su komunistais valdys Rusiją. Rusija tai čia pat! Visai nusitries iš pykčio ir baimės landzbergyno tvartai su dėžučiu sandėliais :D O kas jeigu užkratas persimes į Lietuva?...Viena paguoda kad ten pateko keli liberastai. Vis mūsiškai ..:D:D:D

TSRS \\\\\.../////

Putinas nemažiau prisikakojęs kaip ir mūsų dipukai.Jį išneš tik negyvą,nes praraduos valdžią jam AMEN.Tai ne mūsų muzikantas,kurį saugo už mūsų pinigus,kad dėkinga liaudis neužbučiuotų riterį,- negyvai.

Jah city!!

Jusu fetishas tai Russsija !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS