Slepia pinigus ir parodo per internetą: ei, traukitės iš kelio | KaunoDiena.lt

SLEPIA PINIGUS IR PARODO PER INTERNETĄ: EI, TRAUKITĖS IŠ KELIO

  • 0

Pinigų slapstymas ir jų ieškančių žmonių filmavimas nėra naujas dalykas. Tačiau pastaruoju metu Nyderlanduose pridygo daug tokių veikėjų. Jie tapo tokie populiarūs, kad dabar jau stengiasi patys viešai nesifilmuoti, nes bijo, kad pinigų medžiotojai ims juos sekioti. Tokių slapukavimų nuotykiais Amsterdame pasidomėjo vokiečių reporteriai, praneša LNK.

„Šiandien bendradarbiaujame su įmone. Paliksime 100 eurų grynais kartu su 100 eurų bitkoinais“, – sakė vienas iš pinigų slapstytojų.

Taigi pinigai paslėpti, jų vieta nufilmuota ir visa tai patenka į instagramą. Kitame įraše užfiksuotas tas, kuris pirmasis atsirado lobio vietoje. Reporterių komanda puola pasveikinti prizininko, bet jis sėda ant dviračio ir jo pavyti nepavyksta. Bet RTL grupė nenusimena – visada galima pabandyti patiems.

„Be abejo, mes patys viską išbandėme. Prieš tai čia paslėpiau 50 eurų banknotą. Padarėme vaizdo įrašą ir įdėjome jį į RTL naujienų instagramą. Ir štai kaip viskas baigėsi…“, – pasakojo RTL reporterė.

Praėjo tik kelios minutės ir įraše pasirodė tas, kuris pirmasis sureagavo į informaciją apie pinigus prie medžio. Tiesa, medžių buvo ne vienas, bet atkaklumas nugalėjo.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Taip, aš pirmasis. Net sunku įsivaizduoti. Daug kartų mačiau, kaip tai vyksta ir visada maniau, kad tikriausiai pavėluosiu, o dabar tiesiog sėdau ant dviračio ir nuvažiavau. Lėkiau ir sakiau žmonėms „ei, traukitės iš kelio“, galvojau tik apie tai, kad privalau paskubėti ir jį gavau“, – kalbėjo pinigus radęs Kristianas.

Kitiems pasisekė mažiau.

„Iš tikrųjų mačiau vaizdo įrašą instagrame. Mačiau tokių anksčiau. Tai tikrai kažkokia keista mada“, – teigė Amsterdamo gyventoja.

„Dabar mes taip pat uždirbame per įmonių rėmimą, tačiau kol kas neišmokame pinigų, kuriuos gauname kaip pelną, kad galėtume skirti didesnių sumų ir imtis didesnių projektų“, – sakė pinigų slapstytojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS