Spauda: A. Navalnas nenori Vokietijos ir Rusijos bendradarbiavimo tiriant apnuodijimą | KaunoDiena.lt

SPAUDA: A. NAVALNAS NENORI VOKIETIJOS IR RUSIJOS BENDRADARBIAVIMO TIRIANT APNUODIJIMĄ

Rusijos opozicijos veikėjas Aleksejus Navalnas nesuinteresuotas, kad Vokietija priimtų Rusijos pasiūlymą atlikti bendrą tyrimą dėl to, kas jam nutiko, pirmadienį pranešė JAV laikraštis „The New York Times“.

A. Navalnas, kurį ligoninėje toliau saugo sustiprinta vokiečių policijos apsauga, per pokalbį su vokiečių prokuroru atsisakė bendradarbiauti dėl rusų pasiūlymo Vokietijai drauge tirti jo bylą, rašo laikraštis, remdamasis saugumo tarnybos atstovu.

Straipsnyje pažymima, kad Rusijos atstovai „dar neinformuoti apie Navalno atsisakymą bendradarbiauti“.

Vokietijos užsienio reikalų ministras Heiko Maasas (Heikas Masas) anksčiau sakė, kad Vokietija negali perduoti atliktų A. Navalno sveikatos tyrimų rezultatų be jo sutikimo, nes jie priskiriami asmens duomenų kategorijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

To cha cha

Issiplauk snuki, tada sesk rasyti komentarus.

jooo

zmogelis verziasi grizti i Rasija, nes pinigu uz dyka buvima uzsienyje jam niekas nemokesss...

cha ha navalnas po ,,,komos,,, pramerke akis ir Heikuj

Maasuj tare --,nenoriu ,kad rusai tirtu kur as prisilaiziau ,,novicioko,,,todel Maasas su svedu ir vokiskais tyrejais rusams neduos jokiu savo tyrimu isvadu ,kokiais budais ten tie svediskai ,vokiski sexspertai surado novicioko bacilas..... Teresele Mei apsisiko su savo sexspertais anglijoj Maasas apsisiks vokietijoj....su navalno fekaliju tyrimais...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS