Švedija trumpins kavinių, restoranų darbo laiką | KaunoDiena.lt

ŠVEDIJA TRUMPINS KAVINIŲ, RESTORANŲ DARBO LAIKĄ

Švedija pranešė, kad nuo kovo 1 d. restoranai ir kavinės turės užsidaryti 20 val. 30 min., nepriklausomai nuo to, ar prekiauja alkoholiu.

Toks sprendimas priimtas šaliai siekiant riboti koronaviruso plitimą.

„Situacija yra rimta, – trečiadienį teigė premjeras Stefanas Lofvenas, atsižvelgdamas į didelius naujų COVID-19 atvejų skaičius. – Iškilusi didelė trečios protrūkio bangos rizika.“

Visuomenės sveikatos agentūrai buvo pavesta pristatyti griežtesnius parduotuvėse, prekybos centruose ir sporto klubuose vienu metu galinčių lankytis klientų skaičiaus ribojimus.

„Privalome vengti grūsčių“, – sakė S. Lofvenas.

Visuomenės sveikatos agentūros vadovas Johanas Carlsonas teigė, kad agentūra nenori apriboti galimybių maistą užsisakyti išsinešti, tačiau pareigūnai gali dar sumažinti vienu metu restorane lankytis galinčių žmonių skaičių.

J. Carlsonas tikino, kad agentūra šiuo metu derasi su prekybos organizacijomis dėl naujų parduotuvių lankytojų skaičiaus limitų. Rekomenduojama vienu metu apsipirkti eiti tik vienam namų ūkio nariui.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jo

Ir nėra jokios katastrofos, Lietuvoje sėdime uždaryti

Vėl korona isterikų propaganda

Geriau rašykit kaip švedus aplenkėme, nors turim karantinus ir žmonių kalinimą

nuotraukoje

švedų tautos budelis ,užsimaskavęs žydelis-löfven(levin).gaila kad to nežino dauguma švedų.vykdydamas žydų planą perkelti arabus į europą ir taip atlaisvinti gyvybinę erdvę žydams,löfven vien 2014 isileido 250 000 arabų.per ta laiką arabai prigimdė po dešimt vaikų.šiandien švedijoje yra MAISTO TRUKUMAS,kaip ir visa ko-butų,gydytoju,darbo vietų,net geriamo vandens.švedija akyse virsta chalifatu.žydų valdomas delfis atjunginėja visus kas pasakoja tikra situacija europoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS