Tūkstančiai žmonių Izraelyje protestavo prieš koronaviruso ribojimus | KaunoDiena.lt

TŪKSTANČIAI ŽMONIŲ IZRAELYJE PROTESTAVO PRIEŠ KORONAVIRUSO RIBOJIMUS

Tūkstančiai izraeliečių pirmadienį Jeruzalėje protestavo prieš vyriausybės įvestus koronaviruso ribojimus.

Sekdami Kanados protestų pavyzdžiu, jie iš visos šalies lengvaisiais automobiliais ir sunkvežimiais „Laisvės vilkstine“ atvyko į Jeruzalę.

Protestuotojai spaudė garso signalus ir vykdami Izraelio vyriausybės rūmų link mojo Kanados ir Izraelio vėliavomis. Panašių protestų būta ir Prancūzijoje, Nyderlanduose, Šveicarijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

51 metų Shani Shlomo sakė dalyvaujanti proteste prieš skiepus nuo koronaviruso, nes „niekas negali nurodinėti, ką susileisti į savo kūną“. Izraelis buvo viena pirmųjų valstybių, pradėjusių gyventojų skiepijimą trečiąja ir ketvirtąja vakcinos nuo koronaviruso doze.

Infekcijų skaičiai Izraelyje pastaruoju metu mažėja. Kai kuriomis praėjusios savaitės dienomis buvo registruojama po 80 000 naujų infekcijų, o pirmadienį – tik 30 000.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Pagaliau ,bet per vėlai suprato ,tokia protinga tauta ,kad ribojimai ir skuduru nesiojimas ant kvepavimo takų ,žudo zmogų,tūksta deguonies ,nuo ko žmogus gali susirgti.Kaukės ,baisus dalykas,jis kazkokios užkrėčiamis,man ištinsta nosis ,atsiranda šašai,patine,paraude lieka.Kaip suprasti,kodėl aš turiu nuodyti save su neaiskios kilmes sintetika ant veido ???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS