Ukrainos politikė M. Bezuhla: ši vadovybė turėtų atsistatydinti | KaunoDiena.lt

UKRAINOS POLITIKĖ M. BEZUHLA: ŠI VADOVYBĖ TURĖTŲ ATSISTATYDINTI

  • 0

Kai kurie centristinės Ukrainos partijos „Tautos tarnas“ nariai pareikalavo pašalinti Marianą Bezuhlą iš parlamento frakcijos po pasisakymų apie Ukrainos vyriausiąjį vadą Valerijų Zalužną, praneša „The Kyiv Independent“.

Nacionalinio saugumo komiteto narė ir „Tautos tarno“ deputatė M. Bezuhla tvirtino, kad V. Zalužnas nepateikė kitų metų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų plano, todėl turėtų atsistatydinti.

„Jei karinė vadovybė negali pateikti jokio plano 2024 m. ir jei visi jų pasiūlymai dėl mobilizavimo susiveda į tai, kad reikia daugiau žmonių be jokio pasiūlymo keisti karinę sistemą, ši vadovybė turėtų atsistatydinti“, – praeitą savaitę feisbuke pareiškė M. Bezuhla.

M. Bezuhlos pareiškimas paskelbtas Vakarų ir Ukrainos žiniasklaidai spėliojant apie tariamus nesutarimus tarp Ukrainos prezidento V. Zelenskio ir V. Zalužnio.

Kaip praneša „The New Voice of Ukraine“, „Tautos tarnas“ atsiribojo nuo parlamentarės pasisakymų. Anot partijos, M. Bezuhla yra pati atsakinga už savo pareiškimus. Ukrainos vadovybė į jos kaltinimus nereagavo.

Daugelis visuomenės veikėjų ir kariškių buvo pasipiktinę tokiais parlamentarės pareiškimais.

35 metų deputatė turi prieštaringą reputaciją ir jau yra žinoma dėl savo skandalingų pareiškimų.

Gairės: Mariana Bezuhla, Liaudies tarnas, vadovybė turėtų atsistatydinti, Valerijus Zalužnas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS