Ukrainos premjeras po rinkimų tikisi pokyčių | KaunoDiena.lt

UKRAINOS PREMJERAS PO RINKIMŲ TIKISI POKYČIŲ

  • 4

Ukrainos premjeras Arsenijus Jaceniukas sekmadienį išreiškė viltį, kad pirmalaikiai parlamento rinkimai bus sąžiningi ir lems kitokį politikų požiūrį į šalies valdymą.

„Ko laukiu iš rinkimų? Objektyvių pokyčių - tiek politinėje klasėje, tiek politinės klasės požiūryje į šalį; atsakomybės, milijonų ukrainiečių lūkesčių įgyvendinimo“, - A.Jaceniukas sakė žurnalistams, atidavęs savo balsą vienoje rinkimų apylinkėje Kijeve.

Jis dar kartą pareiškė esantis įsitikinęs, kad po rinkimų bus greitai suformuota nauja valdančioji koalicija ir vyriausybė.

„Tikimės, kad kiek įmanoma greičiau bus suformuota nauja koalicija ir kad bus pristatyta nauja vyriausybė su ministru pirmininku“, - sakė A.Jaceniukas.

Jis taip pat išreiškė viltį, kad šie rinkimai "bent iš dalies atitiks demokratijos standartus, nes mums reikia judėti į Europą“.

„Laukiame rinkimų rezultatų, laukiame rinkimų dienos, laukiame rinkimų nakties - ypač balsų skaičiavimo, nes tai leis pasakyti, koks buvo šis rinkimų procesas, kiek jis buvo sąžiningas. Nes visa rinkimų kampanija, švelniai tariant, buvo nelengva“, - A.Jaceniukas sakė žurnalistams.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

mizatropai ziurek ka rasai tu pats ziurke issigimelis

mizantropas

prabilo du nedamušti ruskiai RUSAS ir jankis bei jų lojantys šakalai, kurių savo laiku nesunaikino naciai, bet dar yra laiko tiems šunims pakarti. Taigi virvė paruošta tiems teroristų pakalikams, išsigando jie, nes Ukraina atsisuko į vakarus ir ją ten ves turtingiausias žmogus Porošenko. O kas tokius šakalus veda? Ogi kremliaus žiurkė putleris-neužauga.

RUSAS

Karti sunsnuki,virve paruosta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS