Vokietijos ministras: toks prieglobsčio prašytojų skaičius – nepriimtinas | KaunoDiena.lt

VOKIETIJOS MINISTRAS: TOKS PRIEGLOBSČIO PRAŠYTOJŲ SKAIČIUS – NEPRIIMTINAS

  • 3

Vokietijos vidaus reikalų ministras Thomas de Maiziere'as (Tomas de Mezjeras) trečiadienį pareiškė, kad augantis skaičius prieglobsčio prašytojų iš Afganistano yra „nepriimtinas“, todėl paragino šios pietų Azijos šalies jaunimą likti namuose ir padėti atstatyti savo šalį.

„Afganistanas užima antrą vietą tarp (prieglobsčio prašytojų) kilmės šalių šį mėnesį ir per visus šiuos metus, o tai nepriimtina. Mes susitarėme su Afganistano vyriausybe, kad to nenorime“, – kalbėjo Th.de Maiziere'as.

Pasak Th.de Maiziere'o, Vokietija ir kitos Vakarų šalys skyrė milijonus Afganistano plėtrai, taip pat siuntė savo karius ir policijos pareigūnus mokyti ten esančių saugumo pajėgų.

Afganistano vyriausybė pritaria Vokietijai, kad jo piliečiai turi likti ir padėti atstatyti šalį, sakė jis.

„Iš Afganistano atvykstantys žmonės negali tikėtis, kad jie galės pasilikti“, – sakė ministras ir pridūrė, kad afganų bylos bus nagrinėjamos po vieną atskirai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

mizantropas

pabėgėliai iš Afganistano bei kitų šalių yra tikri dezertyrai, vietoje to, kad gerintų gyvenimą savose šalyse, kovotų už savo šalį, eina lengviausiu keliu - plūsta į Europą ir tikisi labai dosnių išmokų, beje, ar Europa ne pati kalta?

patys kalti

Geriau tai Frau užklijuokit burną,kad nekalbėtų nesąmonių ir nekviestų musulmonų į ES.Juk kiekvieną dieną vis išlindusi tv.ekrane suokė,priimsim visus,aprūpinsim.Linksmybės vokiečiams tik prasideda,ir tų skėrių te nedrįsta siūlyti kitiems.

Taip

Dekokit Merkel.Juk prisikvite.Atvykite visus priimsime.Dabar dziaukites.Manau,kad dar tikrai,,pasidziauksit..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS