Vokietijos vidaus reikalų ministras: turime riboti migrantų skaičių | KaunoDiena.lt

VOKIETIJOS VIDAUS REIKALŲ MINISTRAS: TURIME RIBOTI MIGRANTŲ SKAIČIŲ

  • 6

Vokietijos vidaus reikalų ministras šeštadienį pareiškė, kad Europos Sąjunga ateityje turėtų priimti baigtinį migrantų skaičių, o visus kitus migrantus siųsti atgal į kokias nors saugias šalis regionuose, iš kurių jie yra kilę.

„Negalime priimti visų tų žmonių, kurie bėga iš konfliktų zonų ar nuo skurdo ir nori atvykti į Europą ar Vokietiją“, – sakė Thomas de Maiziere‘as (Tomas de Mezjeras) interviu vokiečių naujienų savaitraščiui „Spiegel“.

T.De Maiziere‘as dėl dabartinės dešimčių tūkstančių migrantų, atvykstančių į Europą ir Vokietiją, krizės, laikosi griežtesnės pozicijos nei šalies lyderė Angela Merkel.

Šio konservatyvaus ministro nuomone, Europa privalo susilaikyti nuo palyginti dosnių pabėgėlių kvotų nustatymo ir vietoje to sukurti „teisinį imigracijos būdą“ su žmonių, už kuriuos žemynas gali būti atsakingas, skaičiaus apribojimu.

Kai tas pabėgėlių žemyne limitas bus pasiektas, juos reikėtų siųsti atgal į jų „kilmės regioną“, į tokią vietą, kur „jie gali gyventi saugiai ir be persekiojimo“, sakė T.De Maiziere‘as.

„Mes turėtume finansiškai padėti atitinkamoms šalims“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Algis

Merkel kvietesi tai tegul ir islaiko milijonus ubagu o neprimeta kitoms salims .

O kas

tiems vokiečiams?Kap sakė, tep priėmė.Dabar -šmaukšt ir uždarė šiandien sienas.Viskas ornung.Kas gal paneigti kad anie elgiasi nehumaniškai?..///Dabar visa ES elgsis nehumaniškai nes negalės ,,pabėgėliams"(skelbia kad tikrieji Sirijos pabėgėliai tik penktadalis iš viso skaičiaus)duoti to ko jie nori ir nuvils persikraustėlių lūkesčius.

ää

Merkel pagal amziu tai jos protui jau kaput -VOKIETIJA pati prisikviete migrantus tai ju problema tegul ir dabar sprendzia ka daryti,o ne metyti i kitas valstybes,kurioms ir savu problemu turi ,TARKIM PABALTIJOS SALIU ZMONES DAR BLOGIAU GYVENA,kodel jie tuos migrantus turi islaikyti,tegul paskiria savo zmonems ta pasalpa kuria suteikia europa po 600 EURU pensinikams ir mazas pajamas dirbantiesiems,suteikia nemokama gydyma salies gyventojams,o ne atvykeliams kurie geriau savo salyse geriau gyveno,tegul VOKIETIJA SAVO SPRENDIMAIS NEKIRSYJA PASULIO ZMONIU
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS