JAV policininkas nušovė juodaodį jaunuolį Viskonsine | KaunoDiena.lt

JAV POLICININKAS NUŠOVĖ JUODAODĮ JAUNUOLĮ VISKONSINE

  • 2

JAV policijos pareigūnas Madisone, Viskonsino valstijoje, nušovė 19-metį juodaodį, kuris esą užpuolė pareigūną, pareiškė šeštadienį šio miesto policijos viršininkas.

Penktadienį vakare įvykęs incidentas sukėlė neramumus šiame JAV Vidurio vakarų universiteto mieste, kurio žiniasklaida pranešė apie sustiprintą policijos patruliavimą rajone, kur buvo šaudyta.

Policijos viršininkas Mike'as Kovalis (Maikas Kovalis) sakė WKOW televizijai, kad policijai gavus pranešimą apie muštynes, pareigūnas atvyko nurodytu adresu ir mėgino įeiti į butą, iš kurio sklido grumtynių garsai.

„Patekęs į vidų pareigūnas buvo įtrauktas į incidentą – tas pats asmuo, kuris buvo įtartas muštynėmis – tas pats subjektas puolė mano pareigūną; per abipusį susirėmimą pareigūnas išsitraukė ginklą ir šovė į subjektą“, – aiškino M.Kovalis.

Pasak jo, pareigūnas tada mėgino reanimuoti sužeistąjį, kuris netrukus buvo nuvežtas į ligoninę, kur vėliau mirė.

Įvykio vietoje jokio ginklo nerasta. Vyksta tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

TO aš manau

Žinai pasižiūrėk tiesiog masę vaizdų kaip amerikos policininkai tiesiog nušauna žmones. Kad ir prieš savaitę policininkas susigrūmė su psichikos negalią turinčiu benamiu, pradėjo šaukti ginklas - nors ginklo nebuvo, ir tyčia paleido penkias kulkas į gulintį ir elektrošoko nukrėstą žmogų.

As manau

Amerikoje policija turi visas teises .Ir jas naudoja pries smurtautojus.Neisibrauna i ramu buta ir nesaudo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS