Tėvų nerimas dėl amišų vakarėlio pasitvirtino: sulaikyta per 70 jaunuolių | KaunoDiena.lt

TĖVŲ NERIMAS DĖL AMIŠŲ VAKARĖLIO PASITVIRTINO: SULAIKYTA PER 70 JAUNUOLIŲ

  • 0

Ohajo valstijoje praėjusį savaitgalį policija per amišų vakarėlį, kuriame dalyvavo šimtai jaunų šios uždaros religinės bendruomenės narių, sulaikė daugiau kaip 70 žmonių, pranešė vietos valdžia.

Daugiau nei 40 policijos pareigūnų šeštadienį atvyko į Hardžio miestelį esantį lauką, kai susirūpinę tėvai pranešė Holmso apygardos šerifui apie ten rengiamą didelį vakarėlį, kuris turėjo sutraukti daugiau kaip tūkstantį amišų iš Ohajo ir kaimyninių valstijų.

Tyrėjai informavo, kad buvo sulaikyti 73 žmonės, tarp jų 35 paaugliai, kuriems buvo pareikšti kaltinimai dėl alkoholio vartojimo.

Vusterio laikraštis „The Daily Record“ pranešė, kad kai kuriems sulaikytiesiems taip pat buvo pareikšti kaltinimai dėl pasipriešinimo policijai, o du asmenys pateko į ligoninę dėl apsinuodijimo alkoholiu.

Amišai, kurių tikėjimas yra viena iš krikščionybės atmainų, gyvena daugiausia JAV centrinėje dalyje - Ohajuje ir Pensilvanijoje. Jie nenaudoja šiuolaikinių patogumų, tokių kaip elektra, mobilieji telefonai arba automobiliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS