Turkijoje įsimylėjęs vyras persirengė mirtininke sprogdintoja | KaunoDiena.lt

TURKIJOJE ĮSIMYLĖJĘS VYRAS PERSIRENGĖ MIRTININKE SPROGDINTOJA

  • 0

Turkijos šiaurėje buvo suimta įtariama „mirtininkė sprogdintoja“, apsigobusi musulmoniška skraiste hidžabu, tačiau paaiškėjo, kad iš tikrųjų ji yra persirengęs vyras, norėjęs susitikti su slapta meiluže, su kuria susipažino per vieną pažinčių svetainę, sekmadienį pranešė vietos žiniasklaida.

Vietos gyventojai prie Juodosios jūros esančioje Ordu provincijoje šeštadienį perspėjo policiją apie „numanomą mirtininkę sprogdintoją“, kai pastebėjo, kad hidžabą dėvinti moteris, kuri kalbėjosi mobiliuoju telefonu vienoje autobuso stotelėje, avi vyriškus batus, nurodė naujienų agentūra „Dogan“.

Atvykusi policijos komanda demaskavo tą vyrą, apsigobusį ilga, visą kūną ir galvą dengiančia skraiste, kurią dėvi daugelis musulmonių. Pareigūnai jį sulaikė dėl „baimės ir panikos sukėlimo visuomenėje“, nurodė „Dogan“.

Tas 33 metų vyras, kuris yra vedęs ir turi du vaikus, policijai pareiškė persirengęs moterimi tam, kad galėtų slapta pirmąkart susitikti su meiluže, su kuria susipažino internetu.

Turkijoje tvyro didelė įtampa po virtinės kruvinų atakų, dėl kurių kaltinamas džihadistų judėjimas „Islamo valstybė“ (IS). Vienas iš tų išpuolių buvo dvigubas sprogdinimas, įvykdytas Ankaroje spalio 10 dieną ir nusinešęs 102 žmonių gyvybes. Ta ataka buvo didžiausias teroro išpuolis per šiuolaikinės Turkijos istoriją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS