Uragano „Gonzalo“ uodegos sukelta audra Anglijoje pražudė moterį | KaunoDiena.lt

URAGANO „GONZALO“ UODEGOS SUKELTA AUDRA ANGLIJOJE PRAŽUDĖ MOTERĮ

  • 0

Londone antradienį po nuverstu medžiu rasta negyva moteris, kai uragano „Gonzalo“ pakraščio darinys atnešė į Angliją stiprius vėjus, sutrikdžiusius keliones Britanijoje.

Pasak policijos, gavę pranešimą apie nuverstą medį pareigūnai prabangiame Kensingtono rajone, atvykę į vietą, po medžiu pamatė prispaustą gulinčią moterį.

„Pranešta, kad ji žuvo vietoje, – sakoma Skotland Jardo pranešime. – Tyrimas tęsiamas žuvusios moters tapatybei nustatyti“.

Stiprus vėjas ir lietus privertė atidėti 110 skrydžių iš Hitrou oro uosto, kuris yra judriausias pasaulyje keleivinio oro transporto centras.

„British Airways“ pranešė apie dalį atidėtų skrydžių ir patarė keleiviams pasitikrinti savo bilietų užsakymus internetu.

Uraganas „Gonzalo“ savaitgalį pridarė žalos Britų užjūrio teritorijoje Bermudų salose, kitoje pusėje Atlanto vandenyno. Bet šio uragano pakraščio dariniai antradienį pasiekė ir Didžiąją Britaniją 105 km per val. vėjais, ir labiausiai kliuvo Škotijai.

Eismą pagrindiniais keliais blokavo nuvirtę medžiai, strigo eismas ir kai kuriais geležinkeliais. Meteorologijos tarnyba dėl stiprių vėjų visoje Britanijoje paskelbė žemą „geltonąjį“ pavojaus lygį.

„Gili depresija veikia Jungtinę Karalystę stipriais vėjais, jos likučiai gali sutrikdyti keliones, ypač stiprių liūčių ruožuose, ar sustiprėjus gūsiams“, – sakė vyriausiasis prognozuotojas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS