Už įtariamą sviesto vagystę Rusijos policijos nuovadoje atsidūrusi 81-metė mirė | KaunoDiena.lt

UŽ ĮTARIAMĄ SVIESTO VAGYSTĘ RUSIJOS POLICIJOS NUOVADOJE ATSIDŪRUSI 81-METĖ MIRĖ

  • 0

Rusijos policijos nuovadoje, kaip manoma, nuo širdies priepuolio mirė 81 metų moteris, kuri buvo sulaikyta parduotuvėje dėl įtariamos sviesto vagystės, pranešė policija.

Dėl įtariamos vagystės netoli Sant Peterburgo esančio Kronštadto miesto parduotuvėje sulaikyta moteris prieš mirtį policijos nuovadoje skundėsi bloga savijauta, nurodoma regiono policijos tarnybos pranešime.

Kronštadto policijos pareigūnas naujienų agentūrai AFP pranešė, jog moteris buvo įtariama sviesto vagyste. Daugiau informacijos jis nepateikė.

Naujienų agentūra „RIA Novosti“, cituodama Vidaus reikalų ministerijos pranešimą, informavo, kad moteris iš parduotuvės galėjo būti pavogusi tris pakelius sviesto.

200 gramų sviesto pakelis kainuoja nuo 50 iki 80 rublių (nuo 0,55 iki 0,88 euro).

Pasak prokurorų, dėl įvykio vienoje parduotuvių tinklo parduotuvėje pradėtas tyrimas. Moteris buvo apkaltinta dėl smulkios vagystės ir asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų neturėjimo, nurodoma pranešime.

Bazinę pensiją gaunantys Rusijos pensininkai sunkiai įstengia įsigyti būtiniausių prekių, nors prie prezidento Vladimiro Putino pensijos buvo pakeltos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS