Aiškėja daugiau kraupių detalių apie nušautą lietuvę: tarp penkių sulaikytųjų – mylimasis | KaunoDiena.lt

AIŠKĖJA DAUGIAU KRAUPIŲ DETALIŲ APIE NUŠAUTĄ LIETUVĘ: TARP PENKIŲ SULAIKYTŲJŲ – MYLIMASIS

  • 7

Ispanijos tyrėjai teigė, kad vyras, kuris, kaip įtariama, nušovė savo nėščią draugę, tai padarė netyčia, kilus susišaudymui, praneša Ispanijos portalas levante-emv.

Vyriškį policija sulaikė vasario 16 d., ketvirtadienį, praėjus 72 valandoms po nusikaltimo.

Jis buvo sulaikytas savo namuose La Vall, 17 val., netrukus po velionės šermenų. Civilinės Gvardijos ir vietinės policijos pajėgos akylai stebėjo vyrą, kol vyko žmonos laidotuvės.

Tos pačios dienos popietę buvo sulaikyti dar keturi įtariamieji: trys vyrai ir moteris. Dviem vyrams pareikšti įtarimai dėl dalyvavimo susišaudyme, per kurį įvyko tragedija.

Trečiam vyrui ir moteriai pareikšti kaltinimai dėl nusikalstamos veikos slėpimo. Spėjama, kad šie išvalė kraują po nelaimės, prieš Civilinei Gvardijai atvykstant į įvykio vietą.

Vienas iš vyriškių, kuriems pateikti įtarimai, yra mirusiosios sugyventinio pusbrolis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

To jolanta

O kaip jai ir tokioms pat patinka gyventi su narkodileriais, kurie varto pinigų krūvas ir žudo kitus ir ne vienetais. O joms patinka pinigai ir nusišikti irgi į kitų sveikatą, gyvybę. Teisingai žmonės tokius ir tokias smerkia ir mirusius.

Jolanta

Kaip skaudu, kad nužudyta vaikelio mama. Ir mūsų tautietė. Kas per pasaulis , kad neturi nei lašelio užuojautos.? Ypač komentatoriai. Kas davė jums teisę teist mirusią? Te keliauja ji su angelais, užuojauta šeimai.

\

gavo ko nusipelnė, žinos dabar šliuha kaip susidėt su narkomanais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS