Anglijoje lietuvis pripažintas kaltu dėl žiaurios tautiečio žmogžudystės: lavoną slėpė sode | KaunoDiena.lt

ANGLIJOJE LIETUVIS PRIPAŽINTAS KALTU DĖL ŽIAURIOS TAUTIEČIO ŽMOGŽUDYSTĖS: LAVONĄ SLĖPĖ SODE

  • 10

48-erių lietuvis Rolandas Karbauskas pripažintas kaltu dėl kaimyno nužudymo Didžiojoje Britanijoje, Linkolnšyro gyvenvietėje, rašo „The Lincolnite“.

Vyro auka tapo dešimčia metų vyresnis tautietis Saulius Bagžiūnas. Nors R. Karbauskas savo kaltę neigia, prisiekusiųjų komisija, atlikusi tyrumą, pripažino jį kaltu dėl žmogžudystės.

Teismo nuosprendį lietuvis išgirs penktadienį. Jam gresia įkalinimas iki gyvos galvos.

S. Bagdžiūnas kovo 14 d. buvo rastas negyvas. Kaip teigiama, jis mirė savo namuose nuo durtinės žaizdos. R. Karbauskas nutempė S. Bagdžiūno lavoną ir paslėpė sode.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

R

Nusizude pats nepergyvenkite apie tai niekas neraso.kazkodel.

Lincoln

Anglijoj kai kurie Lietuviai tampa pinigu vergais ir nepagalvoja, kad gali uzsitraukt nemalone ar pykti apgautu zmoniu. Kaip atsitiko su Lilia Bostone ten tik motinos kalte!!! Ir siam zmogui buvo nepyragai , ramus zmogus bet buvo isnaudomjamas gaila kad taip viskas susikloste

Lincoln

Jis buvo vergas pas savo giminaiti dirbo uz alu ir maista net pinigu jam neduodavo. O nuzude to giminaicio zmonos teva. Net pas save namo jo neileisdavo kaip suva gyveno salia namu karavane. Žiauru ir ne visai aisku kokie to nužudymo motyvai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS