Armėnija: per Azerbaidžano operaciją žuvo 32 žmonės, sužeisti daugiau kaip 200 | KaunoDiena.lt

ARMĖNIJA: PER AZERBAIDŽANO OPERACIJĄ ŽUVO 32 ŽMONĖS, SUŽEISTI DAUGIAU KAIP 200

  • 2

Armėnija trečiadienį pranešė, kad per mažiau nei parą nuo Azerbaidžano karinės operacijos ginčijamame Kalnų Karabacho regione pradžios žuvo daugiau kaip 30 žmonių ir daugiau kaip 200 buvo sužeisti.

„Dėl apšaudymo šiuo metu yra 32 žuvusieji ir daugiau kaip 200 sužeistų žmonių“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Armėnijos teisių ombudsmenė Anahit Manasian. Ji sakė, kad septyni iš žuvusiųjų yra civiliai, įskaitant du vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Armenija pagal Amerikos zydeliu nurodymus ISDAVE Kalnu Karabacha, - Atsisake armenu K.K ir pripazino kad jie priklauso Azerbaidzanui ir yra treciarusiai gyventojai ( tai reiskia kad bus nukanalizuoti o teritorija apgyvendinta azerais) Stai kokia pagalba Armenija gavo is Amerikos uz uolia tarnyba ir intencyvu Washingtono zydeliu lytiniu organu ciulpima. O svarbiausia kad gal pavyks itraukti Rusija i kara pries Azerbaidzana. Taigi : Rusija Kariauja dviem frontais. Armenija toliau oraliskai aptarnauja Baideno administracija ir dziaugiasi kad apgavo Rusija kuri kariauja Kalnu Karabache vietoje armenu uz Armenija. Puikus Amerikos fasistu planas. Tiktai kazin ar iseis?

Tadas

Pats laikas susirupinti ar nepazeidziamos ten kazkieno teises.. Bet azerbajdzanas siuncia dujas EU ir yra Turkijos drauge :( Isvada: viskas ten gerai su teisem

SUSIJUSIOS NAUJIENOS