Austrijoje per sniego griūtį žuvo trys slidininkai, dar du sužeisti | KaunoDiena.lt

AUSTRIJOJE PER SNIEGO GRIŪTĮ ŽUVO TRYS SLIDININKAI, DAR DU SUŽEISTI

  • 2

Austrijoje per sniego griūtį Zalcburgo regione žuvo trys slidininkai, o dar du buvo sužeisti, šeštadienį pranešė Austrijos Raudonasis Kryžius.

Nelaimė įvyko šeštadienį Lungau rajone maždaug 2,4 tūkst. metrų aukštyje apie 13 val. 45 min. vietos (14 val. 45 min. Lietuvos) laiku, naujienų agentūrai APA pareiškė Raudonojo Kryžiaus atstovas spaudai Antonas Schilcheris (Antonas Šilčeris).

Po sniego sluoksniu, kurio storis vietomis siekė iki 4,5 metro, atsidūrė aštuoni iš neįrengtose trasose slidinėjusių slidininkų iš Zalcburgo ir Aukštutinės Austrijos regionų grupės, vietos žiniasklaidai pranešė vietos gelbėjimo tarnybos pareigūnas Christophas Wiedlas (Kristofas Vydlas).

Du iš šių žmonių buvo rasti jau negyvi, o trečiasis mirė, kai buvo sraigtasparniu gabenamas į Klagenfurto ligoninę.

Du sužeisti slidininkai buvo nuvežti į Tamsvego miesto ligoninę.

Sniego griūtys Austrijoje pastaraisiais metais kasmet nusinešdavo po vidutiniškai maždaug 20 žmonių gyvybių.

Per pastaruosius du slidinėjimo sezonus žuvusiųjų buvo mažiau, nes dėl koronaviruso pandemijos sumažėjo atvykstančiųjų slidinėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Astronomas hidrologas 41-jų tremtinys Romualdas Zubinas

MOKSLININKAMS laikas pažinti ne tiktai lenko M.Koperniko, prieš 500 metų atrastus Pirmąjį ir Antrąjį Žemės ašies fizinius judėjimus, bet ir kauniečio Lietuvio Romualdo Zubino, prieš 12 metų atrastus TREČIĄJĮ ir KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZNIUS JUDĖJIMUS, kurie leidžia pažinti: Kas? ir kada? Žemėje vyko? Kas ir kodėl Žemėje Vykstą? bei Kas ir kodėl Vyks ateityje? Laikas mokslininkams žinoti ir tai, kad nuo 2500-jų metų Šiauriniame Žemės pusrutulyje, DĖL SAULĖS, ištirps visi sniegynai ir ledynai! Laikas, pavojinguose vietovėse, evakuoti gyventojus.

Anonimas

Žmones vienodai rodo, svarbu kad nei vienas šunelis nenukentejo ..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS