Per avariją Vengrijoje žuvo devyni rumunai: vairuotojas naudojosi „Facebook“ | KaunoDiena.lt

PER AVARIJĄ VENGRIJOJE ŽUVO DEVYNI RUMUNAI: VAIRUOTOJAS NAUDOJOSI "FACEBOOK"

  • 1

Vengrijoje kaktomuša susidūrus mikroautobusui ir smėlį vežusiam sunkvežimiui, žuvo devyni rumunai, pranešė Vengrijos policija ir Rumunijos pareigūnai.

Septyni vyrai ir dvi moterys žuvo mikroautobusui antradienį 59 km į rytus nuo Budapešto kaktomuša susidūrus su sunkvežimiu, pranešta vengrų policijos interneto svetainėje.

Rumunijos užsienio reikalų ministerija nurodė, kad mikroautobusas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Žuvo visi mikroautobusu važiavę žmonės.

Įtariama, kad į avariją patekusio mikroautobuso vairuotojas prieš pat susidūrimą naudojosi socialiniu tinklu „Facebook“, trečiadienį praneša Rumunijos žiniasklaida.

Paskelbtas įrašas vadinamas tiesiogine transliacija iš autobuso, nutrūkusia susidūrus su sunkvežimiu.

„Facebook Live“ įraše, regis, matyti, kaip vairuotojas kelios akimirkos prieš avariją filmuoja save ir skaito komentarus. Kamerai nukrypus į kelią matyti, kaip mikroautobusas lenkia ir kaip artėja sunkvežimis. Tada įrašas staiga nutrūksta.

Rumunijos Mikos kaimo meras Ladislau Szekely (Ladislavas Sekelis) sakė, kad mažiausiai keturios aukos yra iš jo kaimo ir kad šie žmonės važiavo namo po darbo Slovėnijoje.

Daugelis to Rumunijos rajono gyventojų užsienyje dirba sezoninius darbus.

Rumunijos užsienio reikalų ministerija trečiadienį paskelbė, kad visi žuvusieji yra Rumunijos piliečiai, ir pažadėjo apmokėti palaikų parvežimą.

Sunkvežimio vairuotojas atsipirko nesunkiais sužeidimais, pranešė vengrų policija.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Tuoj amerikoniukai ims gyvai transliuot iš savo žudynių vietų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS