B. Netanyahu: nebus nei paliaubų, nei degalų, kol nebus išlaisvinti įkaitai | KaunoDiena.lt

B. NETANYAHU: NEBUS NEI PALIAUBŲ, NEI DEGALŲ, KOL NEBUS IŠLAISVINTI ĮKAITAI

  • 11

Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) antradienį pareiškė, kad į Gazos Ruožą nebus tiekiami degalai ir nebus nutrauktos Izraelio kovos su „Hamas“, kol nebus išlaisvinti palestiniečių kovotojų pagrobti įkaitai.

Per televiziją transliuotame kreipimesi, skirtame pirmajam Izraelio karo su „Hamas“ mėnesiui pažymėti, jis sakė, kad „nebus jokio benzino įvežimo (...) jokių paliaubų be mūsų įkaitų paleidimo“.

Nuo spalio 7 dienos, kai „Hamas“ kovotojai surengė tarpvalstybinį išpuolį, per kurį, Izraelio valdžios duomenimis, Izraelyje žuvo 1,4 tūkst. žmonių, daugiausia civilių, ir buvo paimta daugiau kaip 240 įkaitų, Izraelio kariuomenė nesiliauja puolusi Gazos Ruožą iš oro, sausumos ir jūros.

„Hamas“ valdoma Sveikatos apsaugos ministerija pirmadienį pranešė, kad Gazos Ruože žuvo daugiau kaip 10 tūkst. žmonių, įskaitant daugiau kaip 4 tūkst. vaikų.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

hamas neskaitoistorijos

putna su uborevičium įkaitus šaudė.

Kai susitelke

Arabai islaisvins Izraeli nuo ZYD-NACIU tada gales pavapaliot.Pakistanas jei nutars biskuti padet savo broliam,uzteks 5 brandoleunu raketikiu isgarint visa Hizraeli.

Vamzdiec

Iš šalies pažiūrėjus,tai Netanjakui atėjus į valdžią Izraelyje,tai akurat kaip ir pas mus atėjus koncervams,iškart prasideda bardakas.Gal koks nepaaiškinamas slaptas ryšis yra tarp tų debilų?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS