Brazilijoje nušautas žudikas maniakas, pagarsėjęs pareiškimais, kad nužudė per 100 žmonių | KaunoDiena.lt

BRAZILIJOJE NUŠAUTAS ŽUDIKAS MANIAKAS, PAGARSĖJĘS PAREIŠKIMAIS, KAD NUŽUDĖ PER 100 ŽMONIŲ

  • 0

Netoli Brazilijos San Paulo miesto buvo nušautas žudikas maniakas, pagarsėjęs pareiškimais, kad nužudė daugiau kaip 100 žmonių, daugiausia prekeivių narkotikais, žagintojų ir kitų nusikaltėlių, pranešė pareigūnai.

Pedro Rodriguesas Filho (Pedru Rodrigesas Filu), pramintas „didžiausiu Brazilijos žudiku maniaku“, sekmadienį nuo šautinių žaizdų mirė šalies pietryčiuose esančiame Moži das Kruzeso mieste, nurodė San Paulo valstijos visuomenės saugumo departamentas.

„Įtariamieji po nusikaltimo pabėgo“, – sakoma pranešime.

68 metų P. Rodriguesas Filho už žmogžudystes kalėjime atsėdėjo 42 metus.

Jis išgarsėjo davęs virtinę interviu Brazilijos žiniasklaidai; juose jis tvirtino savo aukas nužudęs todėl, kad jos pačios vykdė nusikaltimus.

„Mažuoju Pedru Žudiku“ vadintas P. Rodriguesas Filho taip pat buvo pelnęs „Brazilijos Deksterio“ pravardę pagal JAV serialo „Deksteris“ (Dexter) pagrindinį veikėją.

2018 metais paleistas P. Rodriguesas Filho pradėjo naują gyvenimą kaip socialinių tinklų veikėjas ir programėlėje „Kwai“, kur pasakodavo neįprastą savo gyvenimo istoriją, komentuodavo garsias bylas ir įspėdavo jaunimą neiti nusikaltimų keliu, turėjo daugiau kaip 250 tūkst. sekėjų.

Kriminologė Ilana Casoy (Ilana Kazui), kuri buvo susitikusi su P. Rodriguesu Filho, pavadino jį charizmatišku, linksmu, nerūpestingu ir protingu vyru.

„Jis žavėdavo žmones – tai atspindi mūsų visuomenę, šalyje, kur atsakomybėn patraukiama tik dėl 10 procentų žmogžudysčių“, – sakė ji laikraščiui „Folha de Sao Paulo“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS