Dėl V. Putino sveikatos – naujos spėlionės: prakalbo apie operaciją ir pasakė, kas jį pakeis | KaunoDiena.lt

DĖL V. PUTINO SVEIKATOS – NAUJOS SPĖLIONĖS: PRAKALBO APIE OPERACIJĄ IR PASAKĖ, KAS JĮ PAKEIS

  • 0

Netylant kalboms apie prastėjančią Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatą, teigiama, kad ruošiamasi skubiai atlikti operaciją, skelbia „Newsweek“.

Pastaruoju metu V. Putinui pasirodžius viešumoje, įtarimų daug kam sukėlė neįprasta jo laikysena. Ji tokia, tarsi Rusijos prezidentas sirgtų rimta liga – veidas patinęs, kūnas kone sukritęs į kėdę, o kalbėdamasis su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu V. Putinas sėdėdamas tvirtai laikėsi už stalo kampo. Kremlius, žinoma, spėliones apie Rusijos prezidento ligą iki šiol neigia. 

Vienas analitikas, kalbėjęs su „Newsweek“ žurnalistais, neatmetė tikimybės, kad V. Putinas gali tiesiog vaidinti. Tačiau „Telegram“ platformoje pasirodžius asmens, prisistatančio Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos generolu leitenantu Viktoru Michailovičiumi, teiginiui, įnešė naujų įtarimų.

Septyniasdešimtoji karo Ukrainoje diena

Scanpix nuotr.

Jame šeštadienį pranešta, kad V. Putiną trumpam patraukti iš pareigų gali reikiama atlikti operacija. Tokiu atveju jis perduos Rusijos vyriausybės kontrolę šalies Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui, skelbė „New York Post“.

Onkologinė liga yra viena iš galimų V. Putino diagnozių. Taip pat minima demencija ir Parkinsono liga. Naujausioje Rusijos tyrimų agentūros „The Project“ ataskaitoje teigiama, kad Rusijos prezidentą onkologas Jevgenijus Selivanovas per pastaruosius kelerius metus apžiūrėjo 35 kartus.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, operacija, onkologinė liga
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS