„Eurovizijos“ nugalėtojas išvyko į karą: užfiksuotos jaudinančios akimirkos | KaunoDiena.lt

„EUROVIZIJOS“ NUGALĖTOJAS IŠVYKO Į KARĄ: UŽFIKSUOTOS JAUDINANČIOS AKIMIRKOS

  • 0

„Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjusios grupės „Kalush Orchestra“ narių džiaugsmas pergale tęsėsi neilgai. Jų lyderis Olehas Psiukas iš Turino išvyko ginti savo šalies nuo okupantų, skelbia „The Telegraph“.

Prieš žengdamas šį žingsnį ir kraudamasis daiktus į taksi, judėsiančiame į oro uostą, dar Turine O. Psiukas pabučiavo savo merginą.

„Grįžtu namo, vadovaudamas priesaika savanorystės organizacijai, kuri padeda pabėgėliams maistu, apgyvendinimu ir vaistais. Tai darysiu ir toliau. Mes surengsime „Euroviziją“ naujai atkurtoje ir laimingoje Ukrainoje“, – žadėjo grupės „Kalush Orchestra“ lyderis.

Grupė laimėjo konkursą su kūriniu „Stefania“, sulaukusiu visuomenės palaikymo. Su pergale muzikantus pasveikinęs Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pažadėjo, kad „Eurovizija“ kitais metais vyks Mariupolyje, kurį sunaikino Rusijos karių bombardavimas.

Scanpix nuotr.

„Mūsų drąsa stebina pasaulį, mūsų muzika užkariauja Europą. Kitais metais Ukraina surengs „Euroviziją“ trečią kartą savo istorijoje ir tikiu, kad ne paskutinį. Darysime viską, kad Ukrainos Mariupolis – išlaisvintas, ramus, atstatytas miestas, vieną dieną priimtų dainų konkurso svečius ir dalyvius“, – teigė V. Zelenskis.

Gairės: karas Ukrainoje, Eurovizija, išvyko į karą, Kalush Orchestra, Olehas Psiukas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS