Floridoje pavogta ligoninėms skirtų 1 mln. dolerių vertės pirštinių siunta | KaunoDiena.lt

FLORIDOJE PAVOGTA LIGONINĖMS SKIRTŲ 1 MLN. DOLERIŲ VERTĖS PIRŠTINIŲ SIUNTA

Floridoje sekmadienį pavogta daugiau nei 6 mln. pirštinių, kainavusių apie 1 mln. JAV dolerių (850 tūkst. eurų) ir skirtų su koronaviruso pandemija kovojančioms vietos ligoninėms.

Medicininių pirštinių tiekėja nacionalinei sveikatos apsaugos sistemai „Medgluv“ nurodė, kad atsiųstas prekes atsiėmė penktadienio vakarą savo biure Koral Springse. Tačiau sekmadienio vakarą, kaip matyti stebėjimo kamerų įrašuose, vagys sunkvežimiu privažiavo atbulomis prie krovinių konteinerio ir vos per kelias minutes iškrovė asmenines apsaugos priemones.

„Buvo ligoninių, kurios kasdien prašė šio produkto, laukdamos, kol jis pasirodys, – sakė „Medgluv“ pardavimų ir rinkodaros viceprezidentas Rickas Grimesas (Rikas Graimsas). – Tai tikrai drasko širdį dėl daugybės priežasčių.“

Jis nedetalizavo, ar įmonė mano, kad vagys tiesiog pataikė pasirinkti patogiausią laiką, ar tai buvo „saviškių“ darbas.

Incidentą tiria ne tik vietos policija, bet ir federalinės institucijos, nes pavogtos medicininės pirštinės buvo registruotos federaliniu lygiu.

R. Grimesas pareiškė, kad jo kompanija yra „sutrypta“, ir pridūrė: „Tai ne tik vartotojai – tai draugai. Atliekame svarbų vaidmenį sveikatos apsaugos sistemoje.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS