Iš Gazos Ruožo Izraelio link paleista dešimtys raketų, žuvo moteris | KaunoDiena.lt

IŠ GAZOS RUOŽO IZRAELIO LINK PALEISTA DEŠIMTYS RAKETŲ, ŽUVO MOTERIS

  • 2

Iš blokuojamo Gazos Ruožo Izraelio link šeštadienį paleista dešimtys raketų, iš palestiniečių teritorijos pranešė naujienų agentūros AFP žurnalistas.

Izraelyje tuo metu aidėjo oro pavojaus sirenos.

Raketos buvo leidžiamos iš įvairių Gazos Ruožo vietų, nuo 6 val. 30 min. (ir Lietuvos laiku), pranešė AFP žurnalistas.

Izraelio kariuomenė įspėjo dėl sirenų šalies pietuose bei centriniuose rajonuose ir paragino žmones būti netoli slėptuvių.

Kariuomenė taip pat pranešė, kad „kažkiek teroristų infiltravosi į Izraelio teritoriją iš Gazos Ruožo“, bet daugiau informacijos nepateikė.

Pietų Izraelyje dėl tiesioginio pataikymo žuvo septintą dešimtį metų ėjusi moteris, o dar 15 žmonių buvo sužeisti, pranešė pagalbos tarnyba „Magen David Adom“.

Izraelio premjero Benjamino Netanyahu (Benjamino Netanjahaus) biuras nurodė, kad jis netrukus sušauks saugumo vadovus į pasitarimą.

Islamistų grupuotės „Hamas“ lyderis paskelbė, kad pradedama nauja karinė operacija prieš Izraelį.

Retame viešame pareiškime Mohammedas Deifas (Mohamedas Deifas) teigė, kad anksti šeštadienį pradedant „Operaciją „Al Aqsa Storm“ („Al Aksos audra“) į Izraelį paleista 5 tūkst. raketų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Keista , paleista tūkstančiai raketų ,ar nebus taip kaip antro pasaulinio karo statistikoje kai pradžioje visur rašė kad žydų holokausto metu žuvo trys milijonai , o dabar sako kad šeši milijonai , keistas jų skaičiavimas .

Lietuvis

Šaunuoliai palestiniečiai, reikia kovoti prieš žydų okupantus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS