Indonezijoje išgelbėtas sudužusio sraigtasparnio pilotas, trys nariai žuvo | KaunoDiena.lt

INDONEZIJOJE IŠGELBĖTAS SUDUŽUSIO SRAIGTASPARNIO PILOTAS, TRYS NARIAI ŽUVO

  • 0

Vieno Indonezijos kariuomenės sraigtasparnio pilotas buvo išgelbėtas praėjus kelioms dienoms po jo orlaivio sudužimo Borneo saloje, bet trys kiti įgulos nariai rasti žuvę, pirmadienį pranešė vienas pareigūnas.

Sužeistas lakūnas sekmadienį buvo rastas prie sudužusio sraigtasparnio „Bell 412“. Šis orlaivis nukrito ketvirtadienį, gabendamas atsargas į vieną atokų armijos postą netoli sienos su Malaizija.

„Pilotas turėjo būti užkeltas lynu, nes avarijos vieta buvo sunkiai pasiekiama“, – naujienų agentūrai AFP sakė armijos atstovas Sabraras Fadhilah (Sabraras Fazila). Jis pridūrė, kad išgelbėtas lakūnas buvo išgabentas į ligoninę.

Pirmadienį paieškų dalyviai rado trijų kitų įgulos narių lavonus, kai sudužęs orlaivis buvo aptiktas kalnuotoje vietovėje Šiaurės Kalimantano provincijoje, nurodė S. Fadhilah.

Gelbėtojai vis dar ieško penkto įgulos nario, dingusio šioje atokioje vietovėje.

Atvejis, kai žmogus randamas gyvas praėjus kelioms dienoms po aviacijos katastrofos, Indonezijoje jau nebe pirmasis. Praeitų metų spalį vienas vyras buvo rastas plūduriuojantis nuogas viename didžiuliame vulkaniniame ežere Sumatros saloje, praėjus dviem dienoms po sraigtasparnio, kuriuo jis skrido, sudužimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS