Irano parlamentaras siūlo 3 mln. dolerių bet kam, kas nužudys D. Trumpą | KaunoDiena.lt

IRANO PARLAMENTARAS SIŪLO 3 MLN. DOLERIŲ BET KAM, KAS NUŽUDYS D. TRUMPĄ

Irano parlamento narys pasiūlė 3 mln. dolerių (apie 2,7 mln. eurų) „bet kam, kas nužudys“ JAV prezidentą Donaldą Trumpą ir taip atkeršys už vieno aukščiausių Irano generolo Qasemo Soleimani nužudymą, pranešė pusiau oficiali naujienų agentūra ISNA.

Mažai žinomas Irano parlamentaras Ahmadas Hamzehas pasiūlymą pateikė Kermano miesto gyventojų vardu. Būtent Kermanas yra gimtasis Q. Soleimani miestas ir jo amžinojo poilsio vieta.

„Duosime 3 mln. dolerių bet kam, kas nužudys D. Trumpą“, – teigė A. Hamzehas, atstovaujantis apygardai netoli pietrytinio Kermano miesto.

Tiesa, šis pasiūlymas nuskambėjo likus vos mėnesiui iki Irano parlamento rinkimų, o pats parlamentaras neatskleidė, kas gi mokės pinigus už D. Trumpo galvą.

Q. Soleimani, vienas populiariausių viešų asmenų Irane, buvo nužudytas sausio 3 d. per JAV drono smūgį Bagdado oro uoste.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Balvonas

Ar per kokius šudus nekils karas klausimas butu toks?

Oj

Oj cia bus už toki pasireiškima. Kad tik karas nekiltu.

Anonimas

O ta parlamentara patraukti baudziamon atsakomyben uz raginima zudyti ir nusikaltimo finansavima nera galimybes? Ar pas tuos babuinus zmogaus gyvybe nieko verta?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS