Per Irano sraigtasparnio katastrofą vienas žmogus žuvo, sužeistas ministras | KaunoDiena.lt

PER IRANO SRAIGTASPARNIO KATASTROFĄ VIENAS ŽMOGUS ŽUVO, SUŽEISTAS MINISTRAS

  • 1

Irano pietuose ketvirtadienį sudužus šalies sporto ministrą skraidinusiam sraigtasparniui, žuvo vienas iš jo padėjėjų, o dar 16 žmonių, įskaitant vyriausybės narį, buvo sužeisti, pranešė valstybinė žiniasklaida.

Per nelaimingą atsitikimą, kuris įvyko sraigtasparniui besileidžiant stadione Kermano provincijos Bafto mieste, ministras Hamidas Sajjadi (Hamidas Sadžadis) patyrė galvos traumą, pranešė oficialioji naujienų agentūra IRNA.

Žuvo jo patarėjas Esmailas Ahmadi (Esmailas Ahmadis), dar 16 žmonių, įskaitant ministrą, keturis įgulos narius ir kitus pareigūnus, buvo sužeisti, pridūrė IRNA, remdamasi Raudonojo Pusmėnulio organizacija.

„Ministras patyrė kraujavimą į smegenis, tačiau bendra jo būklė stabili“, – per televiziją sakė Raudonojo Pusmėnulio organizacijos provincijoje vadovas Mohammadas Saberi (Mohamadas Saberis).

„Raudonojo Pusmėnulio organizacijos sraigtasparnis leisdamasis atsitrenkė į žemę, jis buvo atsiplėšęs nuo jos kelis metrus“, – sakė IRNA.

Iranas pastaraisiais metais patyrė keletą aviakatastrofų, o pareigūnai skundžiasi, kad dėl sankcijų susiduria su sunkumais įsigyti atsarginių dalių, kad senstantis orlaivių parkas galėtų skraidyti.

Redaktorė Rūta Androšiūnaitė

GALERIJA

  • Hamidas Sajjadi
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Budelis

Karma po truputi visus sustatys i savo vietas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS