Italijoje 300 medikų kreipėsi į teismą dėl privalomo skiepijimo | KaunoDiena.lt

ITALIJOJE 300 MEDIKŲ KREIPĖSI Į TEISMĄ DĖL PRIVALOMO SKIEPIJIMO

Italijoje maždaug 300 medicinos darbuotojų kreipėsi į teismą dėl neseniai priimto įstatymo, kuriuo jiems buvo įvesta prievolė skiepytis nuo koronaviruso.

Teismas šį teisininkų Šiaurės Italijoje paruoštą ieškinį nagrinės liepos 14 d.

„Tai nėra „antivakserių“ kova. Tai yra kova už demokratiją. Žmonės yra verčiami rizikuoti jiems grasinant daugiau nebeleisti dirbti pagal savo profesiją“, - sakė prie ieškinio rengimo prisidėjęs konstitucinės teisės ekspertas Daniele Granaras, kurį cituoja Italijos dienraštis „Giornale di Brescia“.

Šių metų balandį Italijoje priimtas įstatymas, kuriuo visi dirbantys tiek viešajame, tiek ir privačiajame sveikatos priežiūros sektoriuje, įskaitant vaistininkus bei privačių gydytojų kabinetų darbuotojus, įpareigoti pasiskiepyti nuo COVID-19. Priešingu atveju jiems nebus mokamas atlyginimas, nebent darbdavys juos perkeltų į kitas, mažiau kontakto su žmonėmis reikalaujančias pareigas.

Remiantis oficialia statistika, iš maždaug 1,9 mln. atlyginimą gaunančių Italijos sveikatos sektoriaus darbuotojų nei vienos vakcinos nuo koronaviruso dozės iki šiol nėra gavę 45 750 medicinos darbuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kol

Nėra vakcinos nekenkiančios sveikatai versti skiepytis yra nusikaltimas

.

Sprendžiant iš jūsų abiejų rašybos, gerai, jei abu sudėjus esat baigę 12 klasių, nes šiaip jau po pradinių turėjo būt sunku. Nenustebčiau, jei ir su pagaliais nosy vaikščiojot prie savivaldybės, genijai.

By. Rka paklojęs

Ir lietuvoje tuoj kreipsis PROTYNGI, DAR TURINTYS NUOSAVO PROTO!!!! O visi kiti tegu badosi :-)))))))))) Gal proto ygaus :-)))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS