Izraelis praneša Gazos Ruože nukovęs dar vieną „Hamas“ vadų | KaunoDiena.lt

IZRAELIS PRANEŠA GAZOS RUOŽE NUKOVĘS DAR VIENĄ „HAMAS“ VADŲ

Izraelis skelbia per oro antskrydį Gazos Ruože nukovęs dar vieną islamistinio judėjimo „Hamas“ vadą.

Hatemas Alramery‘is priklausė „Hamas“ kariniam sparnui ir Magasio pabėgėlių stovykloje palestiniečių teritorijos centrinėje dalyje buvo atsakingas už Izraelio apšaudymą, antradienį pranešė kariuomenė.

„Hamas“ tuo tarpu pareiškė, kad per oro smūgį prieš pastatą Magasyje žuvo penki žmonės, įskaitant miesto merą Hatemą al Ghamrį (Hatemą Alramery‘į). Teroristinė organizacija nepatvirtino, kad vyras buvo vienas karinių vadų.

Izraelio kariuomenė paskelbė nužudytojo nuotrauką ir paaiškino, kad skirtinga jo pavardės rašyba susijusi su vertimu iš arabų kalbos.

Chan Junisp pabėgėlių stovykloje Gazos Ruožo pietuose Izraelio kariuomenė, jos pačios duomenimis, be to, pirmadienį nukovė teroristą, dalyvavusį žudynėse Izraelyje spalio 7 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ogi

vyksta gineso lygio konkurencine kova tarp hitlerio zydu remiant jav rotsildams ir siu dienu ko gero tu paciu elnio jegu ramstym tai jau nepaslepsi ne internetas ju paciu bedai visagalis tik truputi istorijos ir logisko mastymo ir isryskeja visos veidmainyste dargi tavo aplinkyniu tarpe ...... ner d zodziu...

senukas

Man atrodo, kad tie sionistai prisižais. O ntanjackas sėdės greta putlerio hagos teisme.

jo

greiciausiai priedo koki 1000 civiliu...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS