Izraelyje subadyta moteris, išpuolio vietoje apsilankęs ministras sužeistas avarijoje | KaunoDiena.lt

IZRAELYJE SUBADYTA MOTERIS, IŠPUOLIO VIETOJE APSILANKĘS MINISTRAS SUŽEISTAS AVARIJOJE

  • 6

Izraelyje netoli Tel Avivo penktadienį buvo subadyta jauna moteris, jos užpuolikas buvo nukautas, o šalies kraštutinių dešiniųjų nacionalinio saugumo ministras Itamaras Ben-Gviras, kuris išpuolio vietoje kreipėsi į žurnalistus, grįždamas buvo sužeistas automobilio avarijoje, pranešė pareigūnai.

Ramloje subadyta moteris buvo nuvežta į ligoninę, pranešė policija ir greitosios pagalbos medikai. Jie informavo, kad užpuolikas buvo nukautas, bet detalių nepateikė.

„Pas mus atvežta dvidešimt kelerių moteris su šautinėmis ir durtinėmis žaizdomis“, – Shamiro (Šamiro) medicinos centro paskelbtame vaizdo pareiškime sakė gydytoja Ortal Sheffer (Ortal Šefer).

O. Sheffer nepatikslino, kaip moteris patyrė šautinių žaizdų, bet sakė, kad jos būklė stabili.

I. Ben-Gviras išpuolio vietoje kalbėjo žurnalistams, o grįždamas drauge su kitais trimis žmonėmis buvo sužeistas per dramatišką avariją.

Po incidento, kai apvirto transporto priemonė, „atvežti dar keturi sužeistieji, tarp jų ministras Itamaras Ben Gviras“, sakė O. Sheffer.

Ji pridūrė, jog šių sužeistųjų būklė nesunki, bet jie liks ligoninėje per naktį, kad būtų galima juos stebėti.

Naujienų agentūros AFP fotografas avarijos vietoje matė du sulamdytus automobilius, kurių vienas buvo apvirtęs. Izraelio žiniasklaida pranešė, kad šiuo automobiliu važiavo I. Ben Gviras.

Policija nurodė tirianti avariją Ramloje, į kurią pateko dvi transporto priemonės, įskaitant ministro automobilį.

I. Ben Gviras moters subadymo vietoje buvo surengęs spaudos konferenciją. Joje jis sakė, kad užpuoliką nukovė civilis ir kad ginklai gelbsti gyvybes.

„Buvau sujaudintas sužinojęs, kad šis civilis įsigijo savo ginklą prieš keturis mėnesius, pagal mano pateiktą ginklų reformą“, – sakė I. Ben Gviras.

Izraelio greitosios pagalbos tarnyba „Magen David Adom“ informavo, kad pranešimą apie išpuolį gavo maždaug 16.20 val. vietos (ir Lietuvos) laiku.

Medikai suteikė pagalbą sąmonės nepraradusiai sunkios būklės moteriai su durtinėmis žaizdomis ir nuvežė ją į ligoninę, sakoma pranešime.

Po spalio 7 dienos palestiniečių islamistų judėjimo „Hamas“ atakos, išprovokavusios karą Gazos Ruože, Izraelyje ir okupuotame Vakarų Krante buvo įvykdyti keli mirtini išpuoliai panaudojant peilius.

Per spalio 7-ąją „Hamas“ įvykdytą beprecedentį išpuolį Izraelio teritorijoje, izraeliečių duomenimis, žuvo 1 170 žmonių, daugiausia civilių.

Pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, Izraelis pradėjo didžiulį karinį puolimą, per kurį Gazos Ruože žuvo mažiausiai 34 356 žmonės, daugiausia moterys ir vaikai, skelbia „Hamas“ valdomos teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Skerdynės bus Lietuvoj

Iš Ukrainos o 2022 vasario mėn įvažiavo apie 200 tūkst išsigimusių žydų į Lietuvą. Treti metai jie parazituoja. Gyvena iš Lietuvis pinigų. Jie platina virusus, yra amoralus. Jie išvigė daug ukrainiečių turto. Paskui Ukrainos žydus ir žydes atvažiavo tie, kurie juos užmuš visus. Tada jie reketuos Lietuvą reikalaudami juos saugoti. Tiesiog reikia leisti išžudyti tuos žydus ir kartu Landsbergius, gentvilus ir jų pakalikai, visokias leitaites, levinskaites, abramovičiaus vaikus. Leisti juos išnaikinti. Ir viskas.

Baisu

ir skaityti naujienas,žudo žydai palestiniečių moteris ,vaikus , vel rašo rado prie ligoninės masinę kapavietę, tai kuo jie skiriasi nuo rusnacistų ? Kas jiems leidžia vykdyti palestiniečių genocidą?

gaila

karma. gaila kad tik susizeide sitas rasistas, zudikas ir karo nusikaltelis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS