JAV: nuo koronaviruso mirė žinomas televizijos pamokslininkas ir antivakseris | KaunoDiena.lt

JAV: NUO KORONAVIRUSO MIRĖ ŽINOMAS TELEVIZIJOS PAMOKSLININKAS IR ANTIVAKSERIS

Televizijos tinklo „Daystar Television Network“ vadovas ir televizijos pamokslininkas Marcusas Lambas mirė nuo Covid-19 sukeltos ligos padarinių.

Kaip pranešė trečiadienį televizijos kanalas CBS, anksčiau pats M. Lambas ir jo tinklas aktyviai ragino amerikiečius nesiskiepyti.

„Su giliu liūdesiu pranešame, kad M. Lambas, „Daystar Television Network“ vadovas ir įkūrėjas, paliko šį pasaulį. Šeima prašo gerbti jo teisę į privataus gyvenimo neliečiamumą“, - rašoma oficialioje televizijos tinklo paskyroje tviteryje. M. Lambui buvo 64 metai.

Kaip praneša CBS, prieš kelias savaites pamokslininkas užsikrėtė koronavirusu. „Jam diagnozavo Covid-19, prasidėjo pneumonija. Jis sirgo cukralige, bet stengėsi rūpintis savo sveikata“, - sakė žurnalistams velionio žmona.

„Daystar Television Network“ ir jo tinklalapis tapo dezinformacijos apie Covid-19 ir pandemiją platinimo šaltiniu, pažymi CBS. Daugybė eterio laiko valandų buvo skirta aktyviems skiepų (ne tik nuo koronaviruso) ir karantino priemonių priešininkams, įvairių sąmokslo teorijų šalininkams. Tinklas reklamavo medikų neaprobuotus Covid-19 gydymo būdus, pavyzdžiui, ivermektiną (vaistą nuo parazitų).

Pasak televizijos kanalo NBC, tai jau toli gražu ne pirmas atvejis Jungtinėse Valstijose, kai koronaviruso aukomis tampa aršūs vakcinacijos priešininkai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

As

EIKIT JUS NX SU TOKIOM SUSIKTOM NAUJIENOM.DVESIA VISI PO LYGIAI KAS SKIEPIJASI IR KAS NE.JUMIS SUSKIUS SODINTI REIKIA UZ ISKRAIPYTA INFORMACIJA VISUMOJE

Teisingai darė žmogus

kad kovojo prieš "skiepus". Ilsėkis ramybėje.

B

Aikit N.X vakseriai matai nemirsta... zmones kurie negauna pagalbos del kitu ligu irgi nemirsta... atsilupeliai.. Daknisot
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS