JK dėl jaunos moters nužudymo prieš teismą stojo policijos pareigūnas | KaunoDiena.lt

JK DĖL JAUNOS MOTERS NUŽUDYMO PRIEŠ TEISMĄ STOJO POLICIJOS PAREIGŪNAS

Prieš Londono teismą šeštadienį stojo policijos pareigūnas, apkaltintas jaunos londonietės nužudymu, sukrėtusiu visą šalį ir iškėlusiu klausimų dėl moterų saugumo.

48 metų Londono policijos pareigūnas, diplomatinės apsaugos padalinio narys Wayne'as Couzensas (Veinas Kuzensas) penktadienį buvo apkaltintas Sarah Everard (Saros Everard) pagrobimu ir nužudymu.

33 metų rinkodaros vadovė dingo kovo 3-iosios vakarą, apie pusę dešimtos, kai ėjo iš draugų buto į savo namus už 50 minučių kelio.

W. Couzensas antradienį buvo areštuotas savo namuose Kente Pietryčių Anglijoje. Aukos kūnas trečiadienį buvo aptiktas miške netoliese. Aukos tapatybė nustatyta penktadienį.

Wayne'as Couzensas/Scanpix nuotr.

W. Couzensas, kurį per 48 val. dukart teko vežti į ligoninę dėl galvos sužeidimų, patirtų tardymo izoliatoriuje, šeštadienį teisme patvirtino savo vardą ir asmenines detales.

S. Everard nužudymo byla sukėlė politinių padarinių. Parlamentarė Jess Phillips (Džes Filips) šią savaitę garsiai perskaitė 118 pernai nužudytų moterų vardus, o ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) sakė, kad ši byla jį „sukrėtė ir labai nuliūdino“.

GALERIJA

  • JK dėl jaunos moters nužudymo prieš teismą stojo policijos pareigūnas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Dumas

Anglijoje vyksta protestai, policija arestuoja protestuojancias moteris. Tai ten taip pat "plunksnuotieji" valdo?

Anonimas

Kas čia rašo kad plikiai žiaurūs, jūs klystat. Gali žmogus atrodyti kaip nekaltas mokyklinukas, bet pasitikėti negalima niekuo ir niekada. Psichopatai mažai koreliuoja su išvaizda. Gali išduoti tik elgesys. Bet kokie buvo motyvai, taip niekas ir neparašo. JK gender aktyvistams geras šansas įtvirtinti "smurtą prieš moteris".

Stambulas ryzas

Tam pyderui reikia pautus nupjauti, o paskui letai ketvirciuoti, Iskrypelis nususes.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS