Keleiviai lipnia juosta tramdė vyrą, bandžiusį atidaryti skrendančio lėktuvo duris | KaunoDiena.lt

KELEIVIAI LIPNIA JUOSTA TRAMDĖ VYRĄ, BANDŽIUSĮ ATIDARYTI SKRENDANČIO LĖKTUVO DURIS

Oro bendrovės „American Airlines“ 1219-ojo reiso lėktuve įvyko incidentas, kuris galėjo baigtis tragedija. Skrydžio iš Albukerkės (Naujoji Meksika) į Čikagą (JAV) metu vienas iš keleivių pabandė atidaryti skrendančio lėktuvo duris. Laimei, jis buvo sustabdytas. Apie tai pranešė „New York Post“.

Pasak lėktuvo keleivio Wontono Dono, praėjus maždaug pusvalandžiui po pakilimo, jis išgirdo triukšmą ir šauksmus iš galinių eilių. Atsigręžęs pamatė nepažįstamą vyrą, kuris iš visų jėgų bandė atidaryti avarinio išėjimo duris.

„Man ir dar penkiems vaikinams teko jėga ištraukti tą keleivį į praėjimą, surišti jam kojas lipnia juosta ir uždėti antrankius. Ką tik saugiai nusileidome Albukerkėje. Ačiū Dievui“, – savo „X“ paskyroje (buvusiame „Twitter“) rašė Wontonas.

Įgula avariniu būdu nusileido Albukerkės oro uoste, iš kurio lėktuvas ir pakilo. Chuliganą iš karto sulaikė teisėsaugos pareigūnai. Vėliau „X“ socialiniame  tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip jį iš salono išveda keturi policijos pareigūnai.

Oro bendrovės „American Airlines“ atstovai patvirtino šį incidentą ir įvardijo tai  „viešąją tvarką pažeidusio keleivio sukeltais neramumais“.

Policija ir FTB tiria įvykio aplinkybes ir motyvus. Dėl ryžtingos ir koordinuotos lėktuvo keleivių bei įgulos reakcijos aukų pavyko išvengti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

chutin puilo

Iš kur ten tas prisprogęs ruskis atsirado? Kas jam išdavė vizą?

Anonimas

DIDVYRIS. Pide.ra.si.nes Amerikos DIDVYRIS. Salone buvo stipriai pribezdeta tai zmogelis pravedinti uzsimane. DIDVYRIS, o niekseliai sutrukde.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS