A. Khamenei po naujausių sprogdinimų Irane pažadėjo griežtą atsaką | KaunoDiena.lt

A. KHAMENEI PO NAUJAUSIŲ SPROGDINIMŲ IRANE PAŽADĖJO GRIEŽTĄ ATSAKĄ

  • 6

Irano aukščiausiasis lyderis ajotala Ali Khamenei (Ali Chamenėjus) po trečiadienį nugriaudėjusių dviejų sprogimų, per kuriuos šalies pietuose žuvo mažiausiai 103 žmonės, pažadėjo griežtą atsaką.

„Blogi ir nusikalstami Irano tautos priešai vėl sukėlė nelaimę ir Kermane nukankino daugybę brangių žmonių“, – sakoma A. Khamenei pareiškime.

„Dievo valia ši nelaimė sulauks griežto atsako“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...

Ant sakos kabint priesus

žmogus apie žmogbeždžionės

Pagal komentarus yra aibe debilu-niekalu pasidavusiu propagandai jankių ir brititu, nukreiptai sukeršyti Izraeli , kuris yra neutralios pizicoijos kare Ukrainoje ,su Iranu, neva Iranas palaiko Hamas ir dabar Izraelis surengė sprogimą Irane. Kaip ne keista bet propaganda veikia nes yra aibe žmogbeždžioniu, kurios pasižymi žemu mentalitetu ir todėl limpa prie propagandos kaip musės prie mėšlo.

tai trumpai

fanatikams persams nepritariu del juamoralios diktaturos moteru tik nors tiek kad jie nesiruose invazijom i kitas salis ko nepasakysi apie zydus /hazarus/ po jav veliava ir budami /vagimis/ bega ir rekia gaudykit vagi tai tas ir vyksta nudiena kajau mTO IR SUPRANTA DAUGELIS deja ne visi nes tai sionsatanystai tarnaujantis paciam setonui kuri prisikviete zmoniu sunaikinimui 000ooo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS