Kinijoje ant elektros stulpo mankštinęsis vyras paliko tūkstančius namų be elektros | KaunoDiena.lt

KINIJOJE ANT ELEKTROS STULPO MANKŠTINĘSIS VYRAS PALIKO TŪKSTANČIUS NAMŲ BE ELEKTROS

Kinijoje vienas vyras užsliuogė elektros stulpu ir įsitaisęs jo viršuje stebint priblokštiems praeiviams ėmė daryti atsilenkimus pilvo raumenims stiprinti, palikdamas tūkstančius namų be elektros, antradienį pranešė žiniasklaida.  

Šią neįprastą treniruotę vyras, kurio tapatybė neįvardijama, surengė sekmadienį vakare pietvakarinio Čengdu miesto prieigose, informavo laikraštis „People's Daily“. 

Pasimankštinusį vyriškį sulaikė atvykusi policija.

„People's Daily„ į „Twitter“ panašiame socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip elektros stulpu užsliuogęs vyras 10 metrų aukštyje atlieka atsilenkimus stiprinti. 

„Vietos elektros įmonė skubiai nutraukė elektros tiekimą..., paveikusį dešimtis tūkstančių namų ūkių“, – nurodė laikraštis. 

Anot Šanchajaus internetinio leidinio „The Paper“, į įvykio vietą atskubėjo gelbėjimo tarnybų komandos, skaitant medikus. 

Kol kas neaišku, kodėl vyriškis nusprendė pasimankštinti ant stulpo. Vietos žiniasklaida įspėjo gyventojus nebandyti to pakartoti. 

„Šio vyro elgesys per daug pavojingas!“ – pažymėjo vienas leidinys.  

Incidentas sulaukė didžiulio dėmesio pagrindinėse Kinijos socialinės žiniasklaidos priemonėse. Vieną žinutę su šiam incidentui skirta grotažyme peržiūrėjo bent 1,7 mln. vartotojų.  

„Suirzau, nes dingo elektra... Kai pamačiau naujienas ir sužinojau priežastį, man buvo ir pikta, ir linksma tuo pat metu“, – rašė vienas „Weibo“ vartotojas. 

Tuo metu kitiems šio socialinio tinklo vartotojams tai nepasirodė juokinga. 

„Dėl nutraukto elektros tiekimo švaistomi pinigai ir gali įvykti tragiškų nelaimių“, – rašė vienas jų. 

Vietos policija jokių komentarų nepateikė. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

LLL

Anonimui... Jeigu tik tuo užsibaigtų, gal taip ir padarytų, bet užtrumpinus laidus, gali ir transformatoriai pareiti - tuomet nuostoliai milijoniniai. Paprasčiau ir garantuotai nebrangiai kainuoja atjungti elektrą...Tad taip ir padarė

tai

maodzeduno priduras anukas norejes tapt arogantisu globalbidono populiacijoje kuri naikina baltaodzius iskeldama spalvotus i 1 vieta;;;;;

Anonimas

O tai kam jie dėl vieno durniaus atjungė elektrą ? Tegul stimpa....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS