Krasnojarsko krašte per naujus sprogimus degusiame arsenale sužeisti 9 žmonės | KaunoDiena.lt

KRASNOJARSKO KRAŠTE PER NAUJUS SPROGIMUS DEGUSIAME ARSENALE SUŽEISTI 9 ŽMONĖS

  • 4

Rusijos Sibire esančiame dideliame šaudmenų sandėlyje, anksčiau šią savaitę nuniokotame galingų sprogimų ir gaisro, per naujus sprogimus sužeisti dar devyni žmonės, penktadienį pranešė medikai.

rasnojarsko krašto gubernatoriaus atstovė Jelena Uliaševa naujienų agentūrai "Interfax" sakė, kad keturi žmonės buvo hospitalizuoti dėl vidutinio sunkumo sužalojimų.

Kariškiai nurodė, kad tarp sužeistųjų per naują incidentą karinėje bazėje netoli Ačinsko miesto buvo vienas apsaugininkas, budėjęs patikros poste prie karinės bazės.

Kaip pranešama, naujausius sprogimus sukėlė žaibo smūgis.

Iš Kamenkos gyvenvietės, esančios šalia nuniokotos karinės bazės, penktadienį evakavosi beveik 30 žmonių.

Krasnojarsko krašto geležinkelių įmonės atstovas sakė naujienų agentūrai „Interfax“, kad naujo sprogimo banga išdaužė techninio traukinio langus.

Anksčiau incidento liudininkai socialiniuose tinkluose paskelbė nuotrauką, kurioje esą matyti sviedinio sprogimo apgadinti bėgiai, ir nurodė, kad išdužo pro šalį važiavusio traukinio langai.

Pirmadienį užsidegus šalia Ačinsko esančioje karinėje bazėje artilerijos šaudmenų parako užtaisų saugyklai griaudėjo galingi sprogimai, per kuriuos žuvo vienas žmogus ir dar mažiausiai 13 buvo sužeisti. Keturi jų tebegydomi ligoninėje.

Aplink karinę bazę 15 km spinduliu buvo evakuota daugiau kaip 16 tūkst. žmonių. Nepaprastoji padėtis šioje teritorijoje buvo atšaukta, bet po naujausio incidento – vėl įvesta.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Putin tiesa

Jo jo zaibas

Nato

Puola ))

Ale

Ale kaip cia amerikieciu nekaltina tsigi diversantai susprogdino sandeli ar ne
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS